A weboldalon cookie-kat és egyéb technológiákat használunk, hogy biztosítsuk annak megbízhatóságát, biztonságát és ellenőrizzük a teljesítményét. Ebből a célból információkat gyűjtünk a felhasználókról, viselkedésükről és eszközeikről. A részletekért és a cookie-k használatának testreszabásához válassza a „Beállítások” lehetőséget. Ha az összes cookie-t letiltja, akkor csak a lényeges sütiket fogjuk használni.
A tél a megfázás, és az influenza fő időszaka. Lehetetlen 100%-ban védekezni a levegőben lévő összes vírus ellen, de van néhány praktikus dolog, amivel minimalizálhatja a megbetegedés esélyét.
Az elmúlt években vásárlóink körében a zellerlé (szár zeller vagy angol zeller) vált a legnépszerűbb itallá. Valójában a vásárlóktól a leggyakoribb kérdés az, hogy "Melyik facsaró a legjobb…
Úgy tűnik, a "szuper zöldek fogyasztása" alatt olyan szuperélelmiszerekre gondolunk, amelyek zöld színűek és rendkívül táplálóak. Ezek a szuperzöldek tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal,…
A juice, vagyis a gyümölcs- és zöldséglevek fogyasztása az utóbbi években egyre népszerűbbé vált. Míg sokan egészséges alternatívaként tekintenek rá, fontos megérteni, hogy a juice fogyasztásnak…
Tudja meg, hogyan változtathatja meg az életét, ha több gyümölcsöt és zöldséget eszik. A növényi alapú étrend csökkenti a szívbetegségek, a stroke és egyes rákbetegségek kockázatát. A gyümölcsprés…
Aki azt hiszi, hogy gyógyfüvek csak a téli teába valók, az bizony nagyot téved. A nyár a legjobb időszak, hogy élvezzük a menta és a citromfű frissítő hatását. Hűsítse magát a forró napokban hűsítő…
A gyomra és a mája megkönnyebbülnek a karácsonyi intenzív étkezések után és az egész test visszaszerez egy nagy csomó új energiát köszönhetően a méreganyagok távozásának. Ugyanakkor segíti a…
Miért érdemes zellerlevet inni? Mit tesz a szervezetünkkel és milyen hatásai vannak a szerveinkre? Ismerje meg a tapasztalatokat a zellerlé fogyasztással kapcsolatban.
Rubint Réka: "az egészség nem minden, de nélküle minden semmi". Közeleg a hűvős, téli időszak, amikor különösen oda kell figyelnünk az immunrendszerünkre. Ki az, aki megeszik naponta 1/2 kg zöldséget…
Máricus - Április - Május – tavasszal a természet ébred a hosszú téli hónapok után és készülődik az év leggyönyörűbb és legtermékenyebb időszakára. Tavasszal élvezzük az első virágokat, elvetjük a…
A gyárakban előállított tartósított ételek, a levegőszennyeződés, a dohányzás, és alkohol – ezek a fő okai a szervezetünkben lévő nem odavaló anyagoknak (mérgek). Néhány gyümölcs és zöldség képes…
"Az immunrendszer a szervezet védekező mechanizmusa, egy adott antigén (ellenanyag) hatására kialakuló, az esetleges fertőzés elleni védekezésben részt vevő sejtek, szövetek és szervek együttese.…
A növényi ételek fogyasztása a szívbetegségek, a stroke és egyes rákos megbetegedések alacsonyabb kockázatához vezet. Minden 10. amerikai közül csak 1 kap napi ajánlott 5-7 adag zöldséget és…
Jó hír az ajándékvásárlási projektedhez: megtaláltuk módját, hogyan lehetne egészséget ajándékba adni. Az egészség megőrzésében, az immunerősítésben és a méregtelenítésben komoly segítséget jelent…