Tényleg "állítsa be és felejtse el" gyümölcsprés. Csak töltse meg a 2 literes tartályt a hozzávalókkal, indítsa el a facsarót, és mehet. A vákuumos tárolás akár 3 napig frissen és táplálóan tartja a gyümölcsleveket.
Automata feldolgozás - darabolás
Miért kell minden egyes terméket kézzel beadagolni, ha a gyümölcscprés megteszi helyetted? Csak töltse meg a nagy, 2 literes automata garatot kedvenc termékével, kapcsolja be a facsarót, és indulhat is. A kétlapátos rendszer válogatja, vágja és beadagolja a gyümölcsprésbe a gyümölcsöket, így marad idő más tevékenységekre. A fedél kör alakú nyílása lehetővé teszi, hogy a fedél felnyitása nélkül dobjon be más összetevőket.
Vákuumos tárolás
A Sana 878-hoz tartozik az 1500 ml-es vákuumlétartály. Tartsa frissen és ízletesen gyümölcslevet akár 3 napig anélkül, hogy az oxidáció miatt elveszítené tápanyagtartalmát. Csak pattintsa fel a fedelet, és a mellékelt pumpával távolítsa el a levegőt a tartályból. Ha az 500 ml-es zellerlé-kúrát végzi, ma elkészíti a zellerlevet, majd vákuummal lezárja a következő három napra elegendő levet. Miért kellene préselni minden nap, ha hetente kétszer is elégi? A fedélbe egy praktikus naptár van beépítve, így tudni fogja, mennyi ideig lehet tárolni a gyümölcslevet.
Rozsdamentes acél tartály
Maga a műalkotás, a polírozott élelmiszer-minőségű rozsdamentes acél tárolónk is praktikus. Először is, sokkal nagyobb a kapacitása, mint a más facsarókhoz mellékelt kis műanyag péptartályok. Ez azt jelenti, hogy nem kell visszamenni a gyümölcspréshez, amikor az elkészült, és nem lesz a péptartályt túlcsordúló, amelyből a pép a pultra ömlik. Másodszor, ha a pépet olyan dolgokra szeretné felhasználni, mint például muffinok, sütemények vagy dehidratált kekszek, az élelmiszer-minőségű rozsdamentes acél a legjobb módja ennek.
Három szűrőt tartalmaz
A legtöbb függőleges prés csak egy szűrőt tartalmaz. A három szűrővel a Sana 878 sokoldalúan ragyog.
Finom gyümölcspréselés: Ezzel a módszerrel a legtöbb gyümölcsön és zöldségen a legmagasabb mennyiségű gyümölcslé érhető el. A rozsdamentes acél szita mikroperforációinak százai biztosítják az optimális préselési teljesítményt, így a lehető legtisztább gyümölcslevet biztosítják.
Durva préselő szűrő: A puhább gyümölcsökhöz, mint az ananász, a bogyók és a puha almák, amelyek eltömődhetnek a finom préselő szitán, a durva szita nagyobb lyukakkal rendelkezik a kisebb nyomás és a lágyabb préselés érdekében. Akkor is ideális, ha pépesebb levet szeret.
Sorbet szűrő: Készítsen ízletes desszertet a fagyasztott banánnal, bogyós gyümölcsökkel, mangóval, trópusi gyümölccsel stb. Fagyasztott őszibarackkal sima baracksorbetet készítünk. A bogyókat finomra őrölt, fagyasztott jéghez dolgozzuk fel. A lehetőségek végtelenek.