###message
MIÉRT VÁLASZTOTTA RÉKA A SANA 868 ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉST?
Ablak bezárása

Kik vagyunk?

EUJUICERS, az ínycsiklandozó koktélok mestere


Nem étkezik egészségesen, mert az egészséges ételek nem finomak, egyhangúak és sohasem lehet velük jóllakni? Esetleg vannak jó recepjei, de nincs ideje pepecselni az ételek elkészítésével? Ideje leszámolni a tévhitekkel: az egészséges étrend csodás ízekben bővelkedik, hihetetlenül változatos, és hosszabb időre eltelíthet, mint az egészségtelen. Az EUJUICERS gyümölcs- és zöldségprésekkel készített fantasztikus koktélok ráadásul még időt is spórolnak Önnek!


A világsiker titka: 100 % léhozam


A friss gyümölcslé roppant egészséges, ezért a legjobb koktélok egy karnyújtásnyira vannak Öntől. Hihetetlennek tűnhet, de profi eszközeinkkel elérhető a 100% léhozam, azaz kihozzuk a maximumot a gyümölcsökből. Egy átlagos gyömölcscentrifuga ennek a közelébe sem ér, hiszen ennek csak a töredékére képes.


Így lehetne összefoglalni az EUJUICERS gépek legnagyobb előnyét, és világsikerének titkát: olyan táplálékot állíthat elő a segítségükkel, ami nem csak egészséges. Ezek a vitaminban bővelkedő italok a táplálkozásszakértők által is javasoltak, mert egy ilyen energiabomba zamatos és friss, így egész napra életörömmel tölt fel.


A hatékonyság szerelmeseinek, akik időhiányban vannak


Hogyan spórolnak Önnek időt a vitaminban, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag koktélok? Ha ezeket a hasznos anyagokat a teljes zöldség, gyümölcs elfogyasztásával vinné be, az étkezései valóban hosszúak lennének. Gondoljon csak bele, mennyi időbe telne 3 sárgarépát, 1 céklát és 1 brokkolit megennie ‒ ráadásul nyersen...
Az EUJUICERS gyümölcs- és zöldségprésekkel készített koktélok elfogyasztása ehhez képest egy röpke pillanat!


Miért éri meg az EUJUICERS gépeit választani?


Az EUJUICERS nemzetközi márka, szinte minden európai országban megtalálható. 1992 óta működik, vagyis negyedszázada áll az egészséges és megfelelő táplálkozás szolgálatában. Sikerének titka a minőségi termékekben, és abban a gondolatban rejlik, amit röviden így fogalmazhatnánk meg: a friss jobb.


Mit jelent a kiváló minőség az EUJUICERS termékek esetében?


Nemzetközi gyártó cég vagyunk. Nem silány termékmásolatokat készítünk, hanem újítunk. A saját és vásárlói tapasztalatok alapján elköteleződtünk a termékfejlesztések és innovációk felé. A fejlődés folyamatos: minden évben új terméket dobunk piacra.

Garanciát adunk. Nem 1, nem 2 évre ‒ az EUJUICERS termékekre akár 10 év garanciát is vállalunk! (A garancia termékenként változik a termék típusától függően, de mindig jóval hosszabb, mint más, hasonló funkciójú gépek esetében.) Önnek van olyan háztartási gépe, amire 10 év garanciát vállal a gyártó?

Teljeskörű szakszervizzel rendelkezünk Magyarországon is.

30000 ember nem tévedhet


Eddig 30000 terméket adtunk el eddig Magyarországon, hiszen egyre több ember ismeri fel, hogy a kiváló minőség kifizetődő. Mindenhol lehet filléres kacatokat venni, de ki akarja fél év múlva kidobni a silány minőségű háztartási gépét? Ahogy a mondás is tartja: olcsó húsnak híg a leve. Ma már a környezettudatos emberek is a kiváló minőséget keresik, mert hosszú távon ez a kifizetődő.


Miért választják egyre többen az EUJUICERS zöldség- és gyümölcspréseket?


Az EUJUICERS gépek közel 100% léhozamot biztosítanak a zöldségből és a gyümölcsből. Azaz dupla akkora mennyiséget, mint a gyorsforgású centrifuga. Ez azt jelenti, hogy maximális hatásfokon dolgoznak: nem kell kilószámra a gépbe tölteni az alapanyagokat ahhoz, hogy az egész család ihasson kedvenc italából.

 • Egyszerűvé és élvezetéssé teszik a gyümölcsök és zöldségek fogyasztását.
 • Többé nem kell aggódnia azért, mert a gyermeke napokon át nem hajlandó zöldséget enni. A zöldségből és gyümölcsből készült koktélok ugyanolyan ínycsiklandozóak a gyerekek számára is, mint a felnőtteknek.
 • Nincs olyan diéta, orvosi gyógymód vagy fogyókúra, ami ne írná elő nagy mennyiségű gyümölcs és zöldség fogyasztását. Akinek minden nap zsúfolt a programja, annak szinte lehetetlen kellő mennyiségű zöldséget és gyümölcsöt fogyasztania. Egy egészséges koktél azonban pillanatok alatt kész, így a legsűrűbb programba is belefér.
 • Gépeinkkel feldolgozható a búzafű, továbbá alkalmasak növényi tej készítésére, ezért nagy segítséget jelentenek a vegán, vegetáriánus életmód követőinek is.
 • A bébiétel készítése gyerekjáték, mivel pépesíteni is tudnak a zöldség- és gyümölcsprések.
 • Újrahasznosítás a konyhában. A visszamaradt pép nem vész kárba, alapanyagként használható zöldségfasírthoz, répatortárhoz, kiváló süteményalap. A gépek alkalmasak tésztakészítésre és formázásra is.
 • Egyre többen értenek egyet a küldetésünkkel: életmód- és gasztrobloggerek, fittneszguruk, a vegán és vegetáriánus életmód hívei.


Minket választott:

 • Stőhr Gréta séf, blogger, műsorvezető
 • Világevő - Jókúti András gasztroblogger
 • Takács Nóra műsorvezető, szépségszakértő, a Hogyan legyek jó nő? című könyv szerzője
 • Czanik Balázs capoeira aerobik edző
 • Lénárt Gitta (Nyersétel Akadémia), a nyersevő vegán életmód talán legismertebb hazai képviselője, több nagysikerű könyv szerzője

Az egészséges táplálkozás még sohasem volt ennyire egyszerű. Az EUJUICERS gépekkel készített koktélok mögött nincs titok, trükk vagy csoda: az egészséges táplálkozás könnyen kivitelezhető alternatíváját nyújtják. Tekintse meg választékunkat itt>>

Az egészséges és megfelelő táplálkozás hírvivőjeként vevők ezreinek segítettünk már egész Európában. Elégedett ügyfélkörünket 10 év garanciával és folyamatos információval látjuk el. Nap, mint nap hozzájárulunk egy egészséges társadalom túléléséhez. Mi hosszú távon gondoskodunk egészségéről.

Egyre nagyobb az igény az egészséges, a helyes táplálkozásra, az adalék- és tartósítószermentes ételekre, italokra. Cégünk célja olyan készülékek forgalmazása, amelyek segítik és megkönnyítik az egészséges ételek és italok készítését a mindennapokban.

Széles választékot kínálunk hidegen sajtoló, lassú juicerekből - zöldség- és gyümölcsprésekből. Kizárólagos márkaképviselete vagyunk a Sana márkának. A Sana szó latin eredetű, jelentése gyógyítani és ez a legfőbb célja a Sana termékeknek is. Minden Sana termék jellemzője a kiemelkedő minőség, a tökéletes eredmény és a hosszú élettartam.

Az OMEGA és SANA zöldség- és gyümölcsprések kizárólagos magyarországi forgalmazója és szervize vagyunk.

Eujuicers vonal: 06-70/678-8728, Email: hu‌‌M‌‌eujuicers.com

 

Kapcsolat

EUJ Kft
HU-2900 Komárom, Kelemen László u. 1.
Cégjegyzékszám: 11-09-024205
Adószám: 25465035-2-11
Közösségi adószám: HU25465035 

Adatkezelés nyilvántartási száma:
NAIH-95588/2016

Telefonszám: 06-70/678-8728
Email: hu‌‌M‌‌eujuicers.com

Üzlet:

EUJ Kft
HU-2900 Komárom,
Kelemen László u. 1.

Nyitvatartási idő:
Hétfő - Péntek: 8.00 -16:30