sso

Online tanácsadás

Bátran kérdezzen. Szívesen válaszolunk a facsarással és az egészséges életmóddal kapcsolatos kérdéseire.

 

Tetszik az uj "nagy szaju" presgepuk,, mert nem vizszintesen foglalja a helyet, hanem fuggolegesen:) A videon ugy latom, h a spenottal nem volt nagy sikere a gepnek es en pedig buzafule kinyeresere keresek presgepet. Ez vajon alkalmas lehet ra? Persse preselnek mas zoldsegeket is, de azt lattam a videon, h az sikeres. Koszonom, Andrea

Kedves Andrea, alapjába véve az új, (nagy szájú) függőleges prések is préselik a zöld leveleket, de inkább vegyesen, pl. répával, vagy almával. De ha kimondottan, és nagyobb arányban leveles zöldségeket szeretne préselni, akkor inkább a vizszintes kialakítású gépeket ajánljuk. pl. Sana 707 prés.

teljes válasz megtekintése teljes válasz elrejtése
Szerző: Andrea

Kedves Eujuicers!
Szeretnénk megfelelő gépet vásárolni. Az igényünk: gyümölcs és zöldség préselése (alma, naracs, citrom, banán, eper, málna, barack, ananász, körte, répa, spenót, cékla, uborka) lékinyerése. Ahogy előttem már írták "plázákban" kapható vegyes préselésű levekre szeretnénk otthoni megoldást találni. Előnyben részesítenénk a függőleges kivitelezést (ha ilyenben lehet az igényeinknek megfeflő gépet találni).
Várom válaszukat. Köszönöm. Olga

Kedves Olga.  

-a legmegfelelőbb gép az ön számára jelenleg a legújabb Omega ÓRIÁS BETÖLTŐNYÍLÁSÚ exclusive juicer MMV-702, amely a héten kerül forgalomba és még érvényesítheti rá az árkedvezményt.

 

https://www.eujuicers.hu/zoldseg-es-gyumolcspresek/egy-csigas

 

-ha bármiben tudok segíteni,szaktudásommal szívessen válaszolok az összes kérdésére a honlapunkon lévő juicer vonalunkon, vagy viszahívhatom , ha megkapom a telefon számát.

 

Tisztelettel

Roman

EUJ kft

 

teljes válasz megtekintése teljes válasz elrejtése
Szerző: Olga

csipkebogyó,homoktövis,kökény,ivólevek kinyerésére milyen gépet ajánlanak?

Tisztelt cím.

Az Ön által felsorolt növények nem lédúsak, ezért ivólé kinyerése nemnagyon lehetséges. Feldolgozásukra az ikercsigás préseket (pl. Omega TWN 32) tudom ajánlani.

Ajánlatos más, lédús alapanyagokkal együtt préselni.

teljes válasz megtekintése teljes válasz elrejtése
Szerző: pál0411 (60)

Kedves Eujuicers!

Érdeklődöm,hogy és a Sana EUJ 808 présgép is tud e bébiételt és különböző vajakat (pl mogyoróvajat) készíteni mint a Sana EUJ 707.
Ezt a 2 dolgot leszámítva a Sana EUJ 808 lenne számomra tökéletes, de van 2 kicsi gyerekem, ezért tartom nagyon klassznak a fent említett 2 "funkciót", és kicsit elbizonytalanodtam.

Köszönettel!
Judit

Tisztelt Judit.

A Sana 808-as nem tud bébiételt ill. vajakat készíteni. 

teljes válasz megtekintése teljes válasz elrejtése
Szerző: Hajzer-Kolozsi (33)

Főként gyümölcsök (alma, szilva, ananasz, körte), olykor egyebek (répa, cékla, nagyritkan spenót, mandula) lekinyeresere keresek minél praktikusabb (kis helyet igénylő, könnyen vagy öntisztító, nem tul hangos) készüléket. Előny ha pl turmix készítésére is alkalmas (nem tudom ezek összevonhatók-e). Plázákban rendszeresen vegyes, zöldség-gyümölcs különböző fantázia nevekre hallgató frissen préselt leveket veszek, ezt szeretnem otthon elérhetővé tenni,

Köszönjük a pontosan kifejtett leírást. E leírás alapján a legmegfelelőbb a vertikális egycsigás prés a Sana EUJ 808, amelyet most a nyári Sana akció keretében kedvező áron tud megvásárolni.

teljes válasz megtekintése teljes válasz elrejtése
Szerző: F (36)
Összesen 9 kérdés
###message
Ablak bezárása