###message

Tapasztalatok és sikertörténetek a zöldség és gyümölcs italok fogyasztásával kapcsolatban

       

Kezdd egészségesen a napot!

Évek óta egészségtudatosan táplálkozom, egyrészt, mert úgy alakult, hogy glutén- és laktózmentes diétára "kényszerültem", másrészt, mert ahogy telnek az évek, az ember rájön, hogy az egészség nagy kincs, és helyes táplálkozással nagyot sokat tehetünk a megőrzésért.
Kb fél éve minden reggel turmix-al indítom a napot, és megosztom a face-n a képeket az ismerőseimmel. Ennek olyan lelkes követői lettek, akiket inspiráltak a képeim, hogy létrehoztam egy oldalt : https://www.facebook.com/Kezdd-egészségesen-a-napot-476970969167665/?ref=aymt_homepage_panel
Azóta ide töltök fel minden nap képeket és többen csatlakoztak is hozzám, akik napi szinten feltöltik az Ő általuk készített turmixot. Az oldalnak lassan 200 követője van. :) Örülök, hogy másokat inspiráltam arra, hogy egészségesen indítsák a reggelt. Ezek a gyümölcs- és zöldségturmixok energiával töltik fel a szervezetet, rengeteg vitamin van bennük, és isteni finomak! :)
Számomra ez már életforma. :)
teljes történet teljes történet elrejtése
Szerző: Boglárka

Méregtelenítés

Manapság a sok feldolgozott élelmiszerrel nap mint nap rengeteg káros anyagot viszünk be a szervezetünkbe., ezért elengedhetetlen a méregtelenítés. Ennek legjobb természetes módja a zöldség- és gyümölcsfogyasztás, és még hatékonyabb, ha ezt folyékony formában vesszük magunkhoz, mert így jobban tud hasznosulni. Egy jó minőségű présgéppel lehet a legjobb minőségű leveket kinyerni. Jó lenne ezt a valós elméletet a gyakorlatba is átültetni.
teljes történet teljes történet elrejtése
Szerző: Mátyás
1
E történet értékelése befejeződött.
A Július 2016 hónap nyertesének gratulálunk!

Energialöket

Sokat dolgozom, tanulok, rohanó életmódot folytatok. Annak érdekében, hogy a testem bírja a tempót, táplálékkiegészítő vitaminokat szedek, valamint igyekszem sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani. Nagyon szeretném a mesterséges vitaminokat természetes vitaminokra cserélni: a zöldség és gyümölcslevekből sokkal több vitamin és tápanyag szívódik fel, mintha szilárdan fogyasztanánk őket. Szeretném elhagyni a táplálékkiegészítőket és színtisztán zöldség és gyümölcslevekből megadni a szervezetem számára szükséges vitaminokat. Szeretném ezt az álmomat egy eujuicer gyümölcspréssel megvalósítni.
teljes történet teljes történet elrejtése
Szerző: Kata
6
E történet értékelése befejeződött.
A Március 2016 hónap nyertesének gratulálunk!

Léböjt

Negyedik éve léböjtöket csinálok évente egyszer - kétszer, nagyon hatásos májméregtelenítés. Én a SANA 707 terméket vettem meg, egy gyöngyszem lett a konyhámban. Isteni!! Nemcsak fizikailag tesz jót a levek fogyasztása, hanem mentálisan is, tisztul a szervezetem, és tele leszek utána energiával. Nagyon feldob,és sokkal éberebb vagyok egy-egy léböjt után. I love Sana juicers:)
teljes történet teljes történet elrejtése
Szerző: Adrienn
2
E történet értékelése befejeződött.
Az április 2016 hónap nyertesének gratulálunk!

Javult a látásom

10 hónapja kaptam a VRT402 juicert, azóta annyi répát ettem, azaz ittam lé formájában, hogy egész életemben eddig összesen annyit nem (nyugdíjas vagyok:) ). Járok szaunázni kb. 30 éve heti kétszer, és már az elmúlt években nem láttam szemüveg nélkül az öltözőkulcsom számát, ami apró számokkal van feltüntetve a biléta jobb szélén...Valamelyik nap lettem rá figyelmes (amikor otthon hagytam a szemüvegemet), hogy látom a számot, tisztán, és élesen... javult volna a szemem a sok répától?!:)
teljes történet teljes történet elrejtése
Szerző: Sándor

Szavazás erre a történetre.

Szerző:
Ablak bezárása
Összesen 9 történet