###message

Rubint Réka is az EUJUICERS zöldség és gyümölcsprést használja

Rubint Réka: "az egészség nem minden, de nélküle minden semmi". Közeleg a hűvős, téli időszak, amikor különösen oda kell figyelnünk az immunrendszerünkre. Ki az, aki megeszik naponta 1/2 kg zöldséget és gyümölcsöt? Éééén és a családom!! Mi már egy jó ideje teszteljük és ki merem jelenteni, hogy ez a gép egy csoda!

SZG06436
SZG06436

A fittség mellett fontos az egészség is!

Az kiemelkedő erőnlét még nem minden, kell az immunerősítés - mondta Rubint Réka a hertelendy alakreform táborban.

Ez így van, évek óta tapasztaljuk, hogy a zöldségek és gyümölcsök éltető ereje éltető erővel hat a szervezetre. Sejt szinten felszívódnak a hidegen préselt levek, és feltöltik a testünket energiával.

Réka zöldség és gyümölcsprése: SANA 868

SZG06332
SZG06332

Ki tudna megenni 2 kg répát egy nap alatt?

A jelenleg kapható zöldségekben és gyümölcsökben már régen nincs annyi vitamin mennyiség, mint korábban. Testünk ki van téve nagyon sok méreganyagnak, (élelmiszeripar, vegyipar...stb..) sugárzásnak, szennyeződésnek. Extra mennyiségű vitamin tudja csak kompenzálni ezt a "elnyomó sokkot". Ma már nem elég egy fél répa, és az az ominózus egy alma. Kell a zöldség és zöldek: zellerszár a csodatevő, a spenót a klorofill bomba.

A vitaminpótlás elengedhetetlen mind a felnőttek, mind a gyerekek esetében. 

SZG06181
SZG06181

Réka nem csak kipróbálta, nap, mint nap fogyasztja is a családjával együtt

Ha egyszer valaki megkóstólja, soha többé nem akar már bolti "gyümölcslevet" fogyasztani. Miért? Mert különleges (igazi) íze van és nem csak finom, hanem tápláló, éltető leve 100% felszívódik pár percen belül. Reggelre kimondottan ajánlott!

Rubint Réka ajánlása: SANA 868 zöldség és gyümölcsprések

SZG06804
SZG06804

100% léhozam - 100% befektetés

Egy kis könnyű matematikai számítással kalkulálható, hogy pl. hány darab egy literes, (2.000 Ft/db) céklalevet lehet venni az árából, és az mennyi ideig elegendő egy család számára.

Osztottunk-szoroztunk: kb.3-4 hónap alatt megtérül a gép ára egy család esetében.

A gép fő előnye a 100% léhozam, nincs pazarlás, csak a szárazra préselt pép maradéka.

Közzétett: 8. Április 2024