###message
MIÉRT VÁLASZTOTTA RÉKA A SANA 868 ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉST?
Ablak bezárása

3 juice recept a baktériumok és vírusok ellen III. rész

A trilógia utolsó része megmutat néhány gyümölcslé receptet, amellyel egészségesebbé teheti a hideg téli hónapokat. Elég erős ahhoz, hogy kipróbálja a káposztát, a tormát, és a hagymát is a gyümölcslében? Nem olyan rosszak, mint a többi összetevővel keverve.

A torma természetesen nem az a valami, amiből általában a gyümölcslevet készítünk. De generáció óta a megfázás és köhögés ellen használják. Ez azért van, mert enyhe természetes antibiotikumot tartalmaz. Emellett olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek oldja a slájmot, ami segít csökkenteni a bosszantó köhögést. Erős ízű, de szerencsére csak egy kicsit kell fogyasztani belőle, amint az első receptünkben is látható lesz.

Néhány alkalommal már írtunk a hagymáról és az egészségügyi előnyökről. Ez azért van, mert a hagyma erős kénsavvegyületekkel rendelkezik - azokkal az az anyagok, amelyek során sírunk rágáskor. Ezek a vegyületek méregtelenítik a szervezetünket, különösen a májat. Ezen túlmenően, a hagyma a legjobb természetes forrása a kvercitinnek, egy természetes antibiotikum. A hagyma a második receptünk jellemzője.

A harmadik receptünk egy összetevővel rendelkezik, amit sokan nagyon gyűlölnek gyümölcslé formájában: káposzta. Túl rossz, de a káposzta leve a gyógyulásban valóban egy igazi szupersztár státuszává válik. Köszönhetően a lassú fordulatszámú zöldség és gyümölcspréseinknek, a vitaminok és ásványi anyagok magas szintje, különösen a szabadgyökök elleni C és K vitaminok, kiváló alap a fertőzések ellen. Ezen kívül tartalmaz "szépség ásványi anyagokokat" mint szilíciumot és ként is, amelyek kiürítik a toxinokat a bőrsejtekből. Végül hasznos súlylvesztés szempontjából, mivel megtisztítja a beleket, hatékonyabbá teszi az emésztést.

Kérje díjmentes e-receptkönyvünket: E-receptkönyv.

 

Horseradish recipe
Horseradish recipe

Égő torma

A tormából készült lé egy jól ismert csíravédő, amely nem csak a megfázás, hanem a vírusfertőzés szempontjából is hatékony. Az egészséges cékla, sárgarépa és alma trióját tápláló erőművé alakítja. FIGYELEM: Mind a cékla, mind a torma erős tisztító tulajdonságokkal rendelkezik, és fokozatosan kell kezelni. Ha érzékeny rá, kezdje el a cékla és a torma mennyiségének felével.

Összetevők: 3 répa, 1 cékla, 1 alma, 1 cm torma.

Préseléshez a SANA 828 zöldség és gyümölcsprést használtuk.

23794925_1580987831954895_5391070871436016457_n
23794925_1580987831954895_5391070871436016457_n

Termékajánló

Egy korábbi, de nagyon hasznos és hatékony modell. A legjobb zöldségprés, megbírkózik a zellerszárral, búzafűvel, és minden leveles zölddel és zöldséggel.

ITT MEGTEKINTHETI

onion spice
onion spice

Hagyma fűszer

Már említettünk egy receptet a sorozat I. részében. Az almaalapú volt, míg ez a recept a sárgarépával van kombinálva. A petrezselyem fűszerességet adja hozzá, ami egy kicsit elnyomja a hagymát is. Ne feledje, mint a cékla és a torma, a hagymalé erős gyógyszer. Ha társaságba megy, ne fogyasszon többet, mint egy fél hagyma.

Összetevők: 4 répa, 1 csokor petrezselyem, 1 alma, 1/2 hagyma.

61304-848-ls
61304-848-ls

Termékajánló

2022. legújabb gyümölcsprése - oxidációmentes zöldség és gyümölcslevek.

ITT MEGTEKINTHETI

cabbage recipe
cabbage recipe

Káposzta juice

A hideg országokban a téli időszakban nehéz megtalálni a friss C-vitaminforrásokat. A káposzta megmentésünkre jön. Zord körülmények között is nő, és meglepően magas C- és K-vitaminban. A vírusellenes és antoibiotikus tulajdonságai révén erős táplálkozási erővel bír. A tanulmányok szerint a káposztahús fogyasztása havonta háromszor csökkenti a húgyhólyagrák kockázatát 40% -kal.

Megjegyzés: A káposzta zúzó hangot ad, amikor lassú facsarókba kerül. Ne aggódjon. Ez normális és csak a friss káposzta jellemzője.

Összetevők: 3 képoszta levél, 1/2 uborka, 1 alma, 2 zeller szár, 1 cm gyömbér, 2 répa

 

Ne felejtse az I. és II. részt

Ne felejtse el megnézni a juice receptjeink sorozatának I. részét és II részét. Az I. rész néhány „extrém” összetevőt tartalmazott, de a II. rész enyhébb, még a gyerekek számára is.

Az egzotikusabb összetevők kezelésére vízszintes, hideg préselt sajtolót ajánljuk. Ezek a legváltozatosabb típusú jucierek, amelyek jó eredményekkel képesek bármilyen gyümölcsöt vagy zöldséget kezelni. Ne feledje az egyetlen szabályt: a legjobb eredmény érdekében mindig használja a legfrissebb összetevőket.

További konyhai eszközeinkről itt tájékozódhat: SANA STORE.

horizontal juicer
horizontal juicer
Közzétett: 14. Március 2023