A torma természetesen nem az a valami, amiből általában a gyümölcslevet készítünk. De generáció óta a megfázás és köhögés ellen használják. Ez azért van, mert enyhe természetes antibiotikumot tartalmaz. Emellett olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek oldja a slájmot, ami segít csökkenteni a bosszantó köhögést. Erős ízű, de szerencsére csak egy kicsit kell fogyasztani belőle, amint az első receptünkben is látható lesz.
Néhány alkalommal már írtunk a hagymáról és az egészségügyi előnyökről. Ez azért van, mert a hagyma erős kénsavvegyületekkel rendelkezik - azokkal az az anyagok, amelyek során sírunk rágáskor. Ezek a vegyületek méregtelenítik a szervezetünket, különösen a májat. Ezen túlmenően, a hagyma a legjobb természetes forrása a kvercitinnek, egy természetes antibiotikum. A hagyma a második receptünk jellemzője.
A harmadik receptünk egy összetevővel rendelkezik, amit sokan nagyon gyűlölnek gyümölcslé formájában: káposzta. Túl rossz, de a káposzta leve a gyógyulásban valóban egy igazi szupersztár státuszává válik. Köszönhetően a lassú fordulatszámú zöldség és gyümölcspréseinknek, a vitaminok és ásványi anyagok magas szintje, különösen a szabadgyökök elleni C és K vitaminok, kiváló alap a fertőzések ellen. Ezen kívül tartalmaz "szépség ásványi anyagokokat" mint szilíciumot és ként is, amelyek kiürítik a toxinokat a bőrsejtekből. Végül hasznos súlylvesztés szempontjából, mivel megtisztítja a beleket, hatékonyabbá teszi az emésztést.
Kérje díjmentes e-receptkönyvünket: E-receptkönyv.