###message

Ne csak főzéshez használja! Turmix hagymából, fokhagymából és krumpliból

Ne hagyjunk az influenzának esélyt. Próbálja ki ezt a szokatlan turmix receptet egészsége megőrzése érdekében.

Onion halthy Juice
Onion halthy Juice

Turmix alapanyagok: Hagyma, fokhagyma és krumpli

Minél több narancslé rajongóval találkozunk, annál kisebb az esélye, hogy olyannal találkozzunk, aki hagyma leveket készít. Pedig ezek a szokatlan zöldséglevek nagyon hatásosak különböző betegségekkel szemben.

Gyümölcspréseinkkel könnyedén feldogozhatja anyers fokhagymát és a nyers burgonyát is. De fontos tudni, hogy ilyen italokat nem mindennap szükséges inni.

A nyers burgonya turmix csökkenti a vérnyomást és segít elűzni a fáradtságot

Tudta Ön, hogy a nyers burgonya egészségesebb, mint a főzött? Sokféle értékes vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Más szempontból viszont, a szervezetünk nincs hozzászokva a fogyasztásához. Ezért a fogyasztása csak alkalmanként ajánlott.

A nyers burgonya turmix fogyasztása hetente egyszer elegendő. Nincs miért aggódni, mert nagyon előnyös a szervezetünk számára. Lepréselve könnyebben emészthető a nagy mennyiségű egészséges tápanyag.

Van egy tippünk az Ön számára! Könnyebben hozzá tud szokni az újszerű ízekhez, ha más gyümölcsökkel vagy zöldségekkel is ízesíti azokat - következzen néhány ötletadó turmix recept.

Csak óvatosan a hagymával

A hagyma igazi gyógyszer. 120 különböző feldolgozási módja ismert - ezek közül az egyik a préselés, turmixolás. De csak óvatosan, az ajánlott napi mennyiség egy kiskanálnyi, mert több nagyon megerőltető lehet a gyomor számára!


A megfelelően adagolt hagymalé csökkenti a vércukorszintet és védelmet biztosít a gyomorrák ellen. Még az Egészségügyi Világszervezet (World Health Organization, WHO) ajánlásában is szerepel, mert segít megőrizni a vérerek rugalmasságát. Nagyon jól ismert a hatásossága a megfázás és az influenza elleni harcban.

Tisztítsa meg vérét és bélrendszerét egy gerezd fokhagymával

A fokhagymát is mértékkel kell fogyasztani, mert nehezen emészthető. Jótékony hatását már több mint 5000 éve használják a gyógyításban. A fokhagyma turmix fertőtleníti a bélrendszert, véd a rákkal szemben és lebontja a vérben lévő koleszterint.

A fokhagyma esetében igaz, hogy a kevesebb több. Elegendő egy gerezd fokhagymát adni az eredeti recepthez.Ha nem szeretne kellemetlen leheletet, csak rágjon el egy szár petrezselyem zöldet a fogyasztása után.

3 baktérium ölő és vírus irtó recept

Ha nyitott, hogy kipróbáljon szokatlan ízeket hagymával, fokhagymával és burgonyával olvassa el eredeti receptjeinket és engedje szabadon fantáziáját és legyen kreatív!

Rejtőzködő hagyma

 

A hagymalé nem a legjobb ízű, ezért ajánlott almalével kombinálni. Ha még mindig túl markáns az íze, ízesítse egy kevés mézzel.

  • 2 alma
  • ½ hagyma

Vitamin bomba

Az influenza egyik tünete az étvágytalanság. Nagy arányú vitamin bevitel alapvető a betegség leküzdésében. Ha nincs étvágya, csak készítsen egy pohár tápanyagban és vitaminban gazdag frissen préselt zöldséglevet.

  • 2 bögre koktél paradicsom
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 paprika

Folyékony ebéd

A petrezselyem fantasztikus kiegészítője a fokhagymának - semlegesíti az illatát. Próbálja ki kedvenc receptünket!.

  • 1 burgonya
  • 4 nagyobb sárgarépa
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 szál petrezselyem
Onion, Potato, Garlic
Onion, Potato, Garlic

A finom és tápláló turmixok segítenek megelőzni az influenzát, készüljön fel időben és szerezze be a kedvenc eujuicers termékét. ITT!

Közzétett: 5. Március 2020