###message
MIÉRT VÁLASZTOTTA RÉKA A SANA 868 ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉST?
Ablak bezárása

Készítsen 7 különféle ételt a SANA 707 zöldség és gyümölcsprés segítségével!

Sana EUJ-707 több mint egy egyszerű gyümölcsprés. Csak a kreativitásunkon múlik mire használjuk. Ötletadónak készítettünk egy videót, amiben nyolc, a gyümölcspréselésen kívüli felhasználási módot mutatunk be. Ha nincs ideje végignézni a videót, készítettünk egy rövid kivonatot a leglényegesebbekről, köztük egyszerű vegetáriánus ételek receptjével.

Video a gyümölcsprés különböző funkcióiról

Nézze meg, hogy mi mindenre használható a Sana EUJ 707 zöldség és gyümölcsprés. A legkedveltebb termék az elmúlt 10 évben. Ár-érték arányban a legtöbbet tudó termék! Egészséges és vegetáriánus ételek másodpercek alatt!

Egészséges vegetáriánus ételek másodpercek alatt

Bébiétel

Csak cserélje le a lé szűrőt a vakszűrőre (pépesítő) utána adagolja a zöldségeket a présbe. Egy perc és kész is a bébiétel - állaga nagyon hasonló a krumplipüréhez. Ha még pépesebb állagúra szeretné elkészíteni, használja a jégkrém és a mogyoróvaj készítéshez is ajánlott szűkítőfejet.

Próbálja ki a főtt krumpli, sárgarépa, zellergyökér kombinációját, mennyei vegetáriánus bébiétel.

IMG_0133[1]
IMG_0133[1]

Uzsonnára babáknak

A szilárd ételre szoktatás időszakában nagy segítség lehet a Sana EUJ 707, mert kisebb adagokban készíthet friss, vitaminban gazdag gyümölcsös uzsonnákat. Plusz előny a készülék csendes működése, így akár már a délutáni alvás alatt elkészítheti az uzsonnát.

Próbálja ki a kiwiből, eperből, banánból vagy az almából és körtéből álló, szuper egészséges vegetáriánus ételeket is.

Mogyoróvaj készítés a SANA 707 gyümölcspréssel

Ízletes és egészséges friss házi mogyoróvaj hozzáadott cukor és e-adalékanyagok nélkül. Csak pörkölt mogyoró és mogyoróolaj szükséges hozzá. Ha nincs otthon vagy nem szeretne olajat használni, akkor többször kell átpréselni a mogyorót, legalább három-négy alkalommal.

Keverje el a földimogyorót (kipróbálható mogyoróval vagy kesudióval is) az olajjal egy tálban és a többit bízza a készülékre. Ha a préselés után túl darabosnak találja, préselje át még egyszer. A végén ízesítse egy kis kanál mézzel. A vegetáriánus ételek egyik remek eleme lehet.

Olajpréselés házilag - teljesen más íze van

Készítsen szezámmagból vagy lenmagból olajat házilag. Ez könnyen lehetséges az új Sana oil extractor, könnyedén feldolgozza a len-, szezám-, tök- vagy napraforgó magot. A házilag, frissen készített olaj nagyon egészséges a magas vitamin és antioxidáns tartalmának köszönhetően. Azt nagyon fontos szem előtt tartani, hogy gyorsan romlik. Érdemes egyszerre kevesebbet készíteni és rövid időn belül elfogyasztani.

Még egy hasznos tanács: ezt az olajat ne használja főzéshez, csak ízesítéshez. Salátaöntetként is remek!

Tészta készítés másképpen, gyorsan és rugalmasan

A Sana EUJ-707 gyümölcspréshez kiegészítőként 3 szűkítőfej is jár, melynek segítségével spagettit, széles metéltet vagy cérnametéltet készíthet. Gyúrjon tésztát 200 gr lisztből, 2 tojásból és egy kevés sóból. Készítsen kisebb hengereket belőle, végül formázza meg a készülék segítségével. Kész is a tökéletes vegetáriánus étel.

Mandulatej

Nagyon kedvelt vegán csemege, mely egyre népszerűbb. Az előkészítés mindössze 5 percet vesz igénybe és igazán egyszerű. Áztassa be a hámozott mandulát nyolc órára, majd préselje át a készülék segítségével. Kevés levet és egy adag pépet kap.

Következő lépésben keverjen annyi vizet a mandulapéphez, hogy zabkása állagú legyen - 200 gr mandulához kb másfél pohár vizet, majd préselje át újra a géppel, és már kész is a mandulatej.

A normál szűrőt használja a mandulatej készítéshez – ebben eltér a többi étel recept elkészítési módjától. Vegetáriánus ételekben a tehéntej tökéletes helyettesítője.

Kávéőrlés

A frissen őrölt kávé illata igazán fenséges és az íze is összetéveszthetetlen. Egy további nem préselés funkció mely jellemző a Sana EUJ 707 présekre a kávéőrlés. Nem olyan finom az őrlési eredmény, mintha kávédarálóval készítettük volna, de így is nagyon jó és ami fontos, hogy frissen elkészített.

A legfontosabb dolog kávéőrlésnél, hogy lassan adagolja a kávészemeket - kanalanként, és mindig várja meg míg az adott mennyiséget feldolgozza a készülék.

Sorbet
Sorbet

Sorbet készítése házilag, friss gyümölcsökből

Ízletes nyári frissítő sorbet készíthető kevesebb mint egy perc alatt a Sana EUJ 707 gyümölcspréssel. Csak vegyen ki a mélyhűtőből egy adag fagyasztott gyümölcsöt, préselje át a készülékkel - de figyeljen az adagolásra. Pillanatok alatt kész a sorbet! Ha szeretné még különlegesebbé tenni, akkor édesítse egy kis mézzel.


A vegetáriánus ételek készítésekor megbízható segítség a Sana EUJ 707.

Közzétett: 17. Május 2023