###message
MIÉRT VÁLASZTOTTA RÉKA A SANA 868 ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉST?
Ablak bezárása

3 juice recept a baktériumok és vírusok ellen I. rész

Mindenki körül van köhögő és tüsszentő ember? Aggódik, hogy el fogja kapni, vagy talán már elkapta? Íme három immunrendszert stimuláló gyümölcslé recept, amely néhány nagyon egyedi összetevőt tartalmaz.

Hagyma, fokhagyma, burgonya - nem pontosan ez az első összetevő, ami eszébe jut, amikor a gyümölcslé készítésben gondolkodik. De ezek a szerény összetevők valóban erős természetes gyógyszerek, ha megfelelően használják. Nem akarja tisztán inni ezen összetevők egyikét sem, adunk három receptet, hogy azok sokkal ízletesebbé váljanak, anélkül, hogy hatékonyságukat csökkentenénk.

Ne feledje préselés során több levet kinyerhet és az enzimek is megmaradnak: zöldség és gyümölcs prések.

Kérje díjmentes e-receptkönyvünket: E-receptkönyv.

onion juice
onion juice

A hagyma megmenti!

A hagymalé erős gyógyszer, ezért ne vigye túlzásba. Egy teáskanál hagymalé naponta elegendő az immunrendszer fokozásához. És nagyszerű a köhögés ellen is. Adjon hozzá mézet, miután a többi összetevőt is lepréselte.

Összetevők: 2 alma, 1/2 kis hagyma, 1 teáskanál méz.

Ajánlott zöldség és gyümölcsprés: SANA 828 prémium 2019 modell.

tomato garlic juice
tomato garlic juice

Fokhagyma - jobban öli a vírusokat, mint a vámpírok

Garlic is not only anti-bacterial, but anti-viral as well. This means it is one of the strongest natural remedies against colds, and can even shorten the duration of a cold. If you're worried about garlic breath, add some parsley to the recipe. It helps reduce the strong odor.

A fokhagyma nem csak baktériumellenes, hanem vírusellenes is. Ez azt jelenti, hogy az egyik legerősebb természetes gyógymód a megfázás ellen, és akár a meghűlés időtartamát is rövidítheti. Ha a fokhagymás lélegzet miatt aggódik, adjon hozzá néhány petrezselymet a recepthez. Ez segít csökkenteni az erős szagot.

Összetevők: 1 paprika, 2 pohár paradicsom, 1 gerezd fokhagyma

potato juice
potato juice

Krumpli? Valóban?

A nyers burgonya leve erősíti az immunrendszert. Csak győződjön meg róla, hogy ne használjon zöld burgonyát, még akkor se, ha csak egy kicsit zöld. A burgonya-lé nagyon erős, ezért ne fogyasszon többet hetente egyszer. Nincs szükség a burgonya megtisztítására - csak a bőrét dörzsölje át, és távolítsa el a szennyeződéseket. A burgonya lé magában is fogyasztható, de ez a recept sokkal finomabb.

Összetevők: 1 krumpli, 4 nagy répa, 1 csokor petrezselyem, 1 körte

Egyéb prémium konyhai eszközeinkkel további házi, egészséges ételeket készíthet.

Közzétett: 1. Február 2023