###message
MIÉRT VÁLASZTOTTA RÉKA A SANA 868 ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉST?
Ablak bezárása

Vidia Ready to go Mini Blender, a konyha kompakt turmixgépe

Reggelente nem kíván semmi nehezet? Ha valami egészségeset és táplálót szeretne reggelizni?

Vidia Personal Blender PBL-001 front
Vidia Personal Blender PBL-001 front

Mire figyeljen a konyhai blender kiválasztásakor?

A kis konyhai blenderek nagyon kedveltek lettek manapság a konyhában. Ennek nagyon is megvan az oka. Az az ötlet, hogy pár percen belül egy egészséges smoothie-t el tudunk készíteni minimális elmosogatással, az nagyon is tetszetős. De ezt csak egy jó készülékkel tudjuk megtenni. Van néhány dolog, amit meg kell vizsgálni egy mini blender kiválasztásakor. Mert vannak blenderek, amelyeket minden reggel könnyű használatba venni, és vannak olyanaok, amelyekkel csak olykor dolgozik szívesen az ember.

Az első nézőpont a teljesítmény. A gyártók szeretik összehasonlítani a készülékek teljesítményét és erejét, ebben az esetben a blender teljesítménye válságos. A 200 W és a 900 W teljesítményű készülékek között nem csak a sebességben, hanem a smoothie selymességének a minőségében is van különbség. A VIDIA NUTRI BLENDER teljesítménya 1000 W. Jelenleg a legnagyobb teljesítmény, amelyet itt talál.

A másik nézőpont a kehely mérete.  Egy jó blenderhez tartozik minimum egy 500 ml űrtartalmú kehely. Ha nem akar olyan sok smoothie-t készíteni, akkor is jó, egy nagyobb űrtartalmú kelyhet használni, mert a nagyobb hely segíti az örvénylést és az eredmény egy kellemesebb állagú smoothie lesz. Egy nagyobb kehelynek nagyobb a betöltőnyílása is.
Sokkal könnyebb egy ilyenbe betölteni a hozzávalókat, különösen a zöld levelek esetén vagy a protein por alkalmával. 

A tisztítás uygancsak fontos pont.  A nehezen elmosható készülékek egy idő után nem használatossá válnak. Egy jó mini blender könnyen mosható, és könnyen összeszerelhető, továbbá ha a mosogatógépbe is betehető, az egy bonúsz. Nem utolsó sorban az árat is szem előtt kell tartani! Vannak blenderek pár ezer forintért és sok tízezerért is.

Minden zöldség és gyümölcsprés vásárlása esetén ajándékba adunk egy NUTRI BLENDER turmixot.

Megjelenés

4

Amíg a kinézet szubjektív, a használatnak funkcionálisan objektívnek kell lenni. Találhat mindenféle olcsó blendert őrült neon zöld színben, és kapható a Vitamix extra erős ipari monstruma is. A Vidia mini blender biztonságos, anyaga rozsdamnetes acél, fekete műanyag elemekkel. Erős és jól összerakott négy gumi tapadókoronggal rendelkezik, hogy szilárdan álljon egy sima felületen. A kezelőgombok egyszerűek: három érintős gombok egy lapos vízszintes panelen, a START / STOP, az AUTO BLEND és a PULSE jelzéssel. Esztétikus a gombok kialakítása, lapos az érintése, és pont szemben vannak a felhasználóvel. Valójában sok blender nem működik önmagában egyedül, a felhasználójának rá kell tartania, hogy a kehely mereven álljon vagy olykor meg kell lötyögtetni a kelyhet, hogy a benne lévő alapanyagok jól összeturmixolódjanak.  Vidia sokkal könnyebben működik, mivel a nutri blendert magára hagyhatod.

Három kehely jár hozzá: egy 700 ml-es, egy 500 ml-es és 350 ml-es. Minden kehely széles szájú, így könnyű belehelyezni az alapanyagokat, és egyszerű elmosni.  A nagy kehely szükséges lehet az autóban, amikor hosszabb útra megy. A lezárható fedél pedig biztosítja a csöppögésmentességet. Mindegyik kehely BPA mentes. 

Vidia Personal Blender PBL-001 controls
Vidia Personal Blender PBL-001 controls

A nutri belender funkciói

5 

Talán a legnyomósabb ok, hogy beszerezzren egy Nutri Blendert, az az egyszerű használat. Míg az óriás teljesítményű Blenderek extra erős teljesítménnyel vannak ellátva, a Mini Blender gyors, kompakt és nagyon kényelmes használni, és nem utolsó sorban elmosni. A Vidia PBL-001 Nutri Blender mind tudja ezeket a felsorolt előnyöket. A széles betöltő nyilás miatt könnyű beledobálni az turmix ital összetevőit. Az AUTO BLEND program segít smoothie-t készíteni kevesebb, mint egy perc alatt. Nem csak a kelyheket, hanem rozsdamentes acél pengéket is könnyű elmosni.

Nézzük csak azt, hogy 4 perc szükséges a hütőszekrény kinyitásától a turmixital elkészítésén át a lakás elhagyásáig, hogy egy jó ízű smoothie-val indítsa a reggelt. Ez lehet, hogy manapság már nem fő szempont, de igenis időt spórol azzal, ha a mosogatógépbe teszi a kelyheket, és úgy mossa el. Előny az is, hogy zárókupakja van a kehelynek, így nem kell átöntenie az ital, amikor fogyasztani akarja. Az ready to go kehelynek kényelmes fogantyúja van, amivel könnyen hordozhatja, de azt vettük észre, hogy gyakrabban használjuk a nagyobb kelyheket.

Vidia Personal Blender PBL-001 complete
Vidia Personal Blender PBL-001 complete

PERFORMANCE

4-5

The Vidia excelled here, especially considering the price. But that’s to be expected, given that it packs a 1000-watt motor. Compared to the some personal blenders with less than 300-watt motors, or even the Vitamix S-30 with 790 watts, the Vidia is a mini beast in blending. We tried our daily smoothie recipe – spinach, frozen strawberries, dates, banana, and water – using the AUTO BLEND setting and the result was very good. It was very smooth with no bits of spinach or chunks of fruit. There were some tiny date particles, but we’ve never seen perfectly-blended dates except in a Vitamix Pro. We also found it crushed ice effectively, which is a good test for small blenders. Like most high-power blenders, the Vidia was relatively loud, but no louder than others.

Összefoglalva

4-5

The Vidia personal blender raises the bar for low-cost personal blenders. We found it matched or even outperformed models costing much more. It works well, is simple to use, easy to clean, looks nice (in a conservative way), and is very powerful. For 69 euros, we think it is a great value and highly recommend it.

Mellette

  • Extra erős

  • Rozsdamentes acélből készült külső és kések

  • Egy érintéses kontroll panel

  • 10 cm széles kehely
  • Egyszerű tisztítani

  • Tartalmaz 3 tároló kelyhet

  • Mosogatógép biztonságos és BPA mentes kelyhek

Ellene

  • Hangos motor (mint mindegyik)

  • Marad néhány Some pieces of date remained in the smoothie

Közzétett: 12. Január 2018