###message
MIÉRT VÁLASZTOTTA RÉKA A SANA 868 ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉST?
Ablak bezárása

Új: A Sana Supreme a legfejlettebb facsaró a világon

Folyamatosan működő motor - ilyet még nem láttunk az otthoni csigás facsarásban! Egy másik extra újítás, amely egyáltalán nem gyakori, a sebesség választása 40 és 120 fordulat / perc között.

Sana Supreme 727 - nejlepší odšťavňovač na řapíkatý celer
Sana Supreme 727 - nejlepší odšťavňovač na řapíkatý celer

A tesztelés főbb eredményei

Bemutatjuk Önnek az új Sana Supreme facsarót, miután több héten át teszteltük. Nem azért hívjuk a legfejlettebbnek, mert az olcsó hirdetések rajongói vagyunk, hanem azért, mert igazán értjük a facsarók témáját. Mit kell tudni róla?

  • A facsaró gyorsan és kényelmesen működik. Sok elemmel rendelkezik, amelyeket alapfunkciónak nevezhetünk, de összességében a különbség már ismert.
  • A facsaró folyamatosan használatban lehet, ami akkor hasznos, ha sokat présel. Merjük még kisebb műveleteknél is ajánlani, ahol a friss gyümölcslevek nem képezik a főmenüt, és ahol nincs követelmény a sebességre (a sietős alkalmazottak számára még mindig jobb centrifuga). Mindenesetre nem kell szünetet tartania, és a túlmelegedés miatt nem áll fenn a leállás veszélye.
    Ami a lé minőségét illeti, nem számítunk másra, mint hogy jó lenne. És ez!
šnekový odšťavňovač Sana Supreme 727
šnekový odšťavňovač Sana Supreme 727

Miért lesznek jók a különböző, állítható sebességek?

Alapértelmezés szerint a facsaróknak csak egy sebessége van, a Sana Supremenek négy, és szükség szerint válthat közöttük: 40/75/90/120 fordulat percenként. A különböző sebességek különböző előnyökkel járnak, többek között:

  • gyorsabb gyümölcscentrifugálás: a 3. és a 4. sebességgel a nyersanyagot gyorsabban dolgozza fel, miközben a juice minőségét annyire nem befolyásolja (lehet, hogy több rostot és habot tartalmaz a juice)
  • a legalacsonyabb sebesség minimalizálja a habképződést: különösen akkor, ha a természetes habzású összetevőket (spenót, alma, ananász) préselnek
  • túlcsordulás megakadályozása: amikor a csiga beszorul, nagyobb sebességre vált, és ezzel elkerülheti az eltömődést, valamint a menet közbeni szétszerelést és mosás szükségességét
  • a facsarás magasabb, minőségi szintje: egyes nyersanyagok jobban, ha lassan préselik, mások kevésbé jól préselhetőek; ezért a Sana Supreme szabályozója segítségével zökkenőmentesen állíthatja a préselés erősségét a nyersanyagoktól függően, amelyek más gyümölcsprésnek is problémákat okoznak - mint például a zeller
  • könnyebb és gyorsabb dióvaj előállítása: először állítsa alacsonyabb sebességre, majd váltson nagyobbra, és figyelje meg, hogy a diópaszta egyenletesen halad-e a facsarón.
  • gyorsabb olajpréselés: ha van olajprése, akkor a Sana Supreme-rel az olaj kifolyik, míg a Sana 606 és 707 esetén az olaj lassan kicsepeg.

Itt tekintheti meg a SANA SUPREME termékeinket: ITT

odšťavňování celeru
odšťavňování celeru

A legjobb zeller présgép

Természetesen kiváló eredményeket kaptunk más gyümölcsökkel és zöldségekkel is. A zeller azonban olyan különlegesség, amelyben a Sana Supreme egy lépéssel elől jár. A prégépek nagyjából elbánnak könnyen a zellerszárral, de a Supreme kiválóan képes kezelni őket. Szeletelés nélkül az egész szárat azonnal betöltheti, és olyan hozamot érhet el, amelyet még soha nem látottunk más csigás facsarókkal. Adunk egy plusz pontot ennek, csillaggal.

P O D Í V A T S E
P O D Í V A T S E

10 éves motorgarancia

A Sana-facsarók Dél-Korea legfejlettebb gyáraiból származnak. Támogatjuk a megbízható termék elképzelését, amely évekig szolgálatot tesz majd az ön számára:

  • hosszú jótállás (10 év a motorra és 5 év az alkatrészekre),
  • alkatrészek elérhetősége
  • és ingyenes élettartamú szolgáltatás.


Van kérdése? Hívjon minket a 06 70 678 8728 telefonszámon, vagy írjon ide a kapcsolatfelvételi űrlapra. Gyorsan és szakszerűen válaszolunk!

Közzétett: 8. Július 2020