Tökéletes karácsonyi ajándékot venni majdnem olyan nehéz, mint megnyerni az olimpiát

Jó hír az ajándékvásárlási projektedhez: megtaláltuk módját, hogyan lehetne egészséget ajándékba adni. Az egészség megőrzésében, az immunerősítésben és a méregtelenítésben komoly segítséget jelent egy gyümölcsprés, ami vonzóvá teszi az egészséges étkezést.

1300
1300

Prémium No1. zöldség és gyümölcsprés

Nem minden az, aminek látszik. Nézze meg jól a kínálatokat! Bízzon a profikban.  2019. év legkedveltebb és legtöbbet választott zöldség és gyümölcsprése.

 

 

 

juicing_sana4
juicing_sana4

Az időtálló zöldség és gyümölcsprés - egyszerű, de nagyszerű!

Azoknak, akik ínyencek és nem csak gyümölcsleveket fogyasztanak, hanem a zöldségeket is preferálják. Zöld levelek és a leveles zöldségek tartalmazzák a legtöbb sejt építő klorofilt!

Kisbabák számára kiválóan alkalmazható a zöldség és gyümölcs pépesítő!

Kérje díjmentes e-receptkönyvünket: E-receptkönyv.

 

 

SOE702-Red-web
SOE702-Red-web

Professzionális olajprés – készítsen olajat otthon 20 féle magból!

Ha eddig még nem lepődött meg, hogy természetes módon mi mindent lehet készíteni a konyhában, akkor ezen biztosan ámulni fog. Milyen a lenmagolaj íze? De úgy valójában! Na, nem olyan, amit a boltok polcain lehet kapni. Ezt nevezzük olajnak, amit otthon készítünk igazi magokból tartósító és adalékanyag mentesen! Kóstolják meg! Próbálják ki!

 

 

Omega-TWN32R
Omega-TWN32R

A két csigás precíziós zöldség és gyümölcsprés

A két csiga erőssége és együttforgása lehetővé teszi az aprólékos és precíz préselést. Nemcsak a léhozamban, hanem a minőségben is különbség van. Az íz egyedüálló és pontosan a friss gyümölcs és zöldség ízéhez hasonlít, mintha csak abba harapnánk! De tényleg!

 

 

Vidia-Blender-R02
Vidia-Blender-R02

Prémium turmixok vákuum technológiával

A vákuum technológia lehetővé teszi, hogy nem oxidálódik a gyümölcslé. Nincs többé megbarnult almalé. Ha inkább a turmixot kedveli, és banánt is szeret beledobni, akkor válassza a rostokat apróra szaggató turmixot.

 

 

 

Közzétett: 18. November 2021
###message