###message
MIÉRT VÁLASZTOTTA RÉKA A SANA 868 ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉST?
Ablak bezárása

Sana 727 Supreme a világon egyedülálló technológiájú zöldség és gyümölcsprés

Forradalmian új termék a népszerű SANA prések kínálatából. Csúcskategória. A vízszintes és függőleges technológia egyesült. Egyedül a világon az EUJUICERS-nél.

Bemutatkozás

Örömmel mutatjuk be a Sana innovatív új modelljét: az EUJ-727 Sana Juicer csúcskategóriás modelljét.  A bevált EUJ-707 bestsellerhez hasonlóan a 727 Supreme vízszintesen elrendezett sajtoló csigával ellátott facsaró.

A gyártónak a célja az volt, hogy a lehető legjobb gyümölcsprést hozza forgalomba. A Supreme 727-et nagyon jó minőségű alkotóelemek, innovatív funkciók és különösen magas gyümölcstartalom jellemzik.
További cél volt egy olyan facsaró kínálata, amely tökéletesen alkalmas zellerlé préselésére Anthony William csodatevő zeller könyve szerint.

További termékeink: E-bolt

Egyéb prémium konyhai termékeink: SANA-STORE.hu

Töltse le díjmentes a 24 db juice receptet: E-receptkönyv


Sana EUJ-727 Entsafter rot glas | EUJUICERS.DE

Sana EUJ-727 Entsafter Trestereinheit | EUJUICERS.DE
Sana EUJ-727 Entsafter Trestereinheit | EUJUICERS.DE

Feldaraboló kés egység

A gyümölcsprés végéhez telepített forgó penge szintén újdonság a vízszintesen működő facsarók esetén. Ez a kés biztosítja a folyamatos levélfeldolgozást és a préselés előkészítését, és ezzel egyidejűleg növeli a lé mennyiségét. Ily módon még több gyümölcslé nyerhető az értékes élelmiszerekből.

Sana 727 Supreme Bürstenloser Motor | EUJUICERS.DE
Sana 727 Supreme Bürstenloser Motor | EUJUICERS.DE

Kefe nélküli motor

Sana úttörője a 727-es motorral.

A beépített motor kefe nélküli, erős ipari motor. A kefe nélküli motor egy szénkefe nélküli villamos motor, azaz a hajtás szinte kopás nélkül is elvégezhető, kevesebb áramot fogyaszt és kevesebb hő keletkezik. A Sana Juicer 727 Supreme kefe nélküli motorja ezért állandóan nagy nyomatékkal, hosszabb élettartammal rendelkezik, ezért hatékonyabban működik. A motor csendesebben működik, mint a kefével ellátott motor esetén.

A piacon elérhető facsarók többségével ellentétben a Sana 727-re nem vonatkozik 15 vagy 30 perces futásidejű korlátozás, ha azt szeretné, hogy órákon át dolgozzon, azaz ne álljon meg megszakítás nélkül, és több liter folyadékot préseljen, akár konyhai zöldségek és gyümölcsök esetén, akár kert tulajdonosként a betakarítási idényben egyszerre nagy mennyiségeket dolgozzon fel. A préselni kívánt alapanyagokat egy-egy adagban le is fagyaszthatja, ha nincs ideje a sajtolásra.

De ez még nem minden, mivel a 727 motor még többet tud tenni. Négy sebességszintet kínál, így a változó fordulatszám-szabályozásnak köszönhetően pontosan beállíthatja a sebességét a kívánt ételhez, és így nemcsak precízebb, hanem ízletesebb gyümölcslevet kap. A kompakt kialakítás érdekében a motort függőlegesen telepítették, amely hasznos helyet takarít meg a konyhában a munkafelületen.

Sana 727 Supreme Geschwindigkeit | EUJUICERS.DE
Sana 727 Supreme Geschwindigkeit | EUJUICERS.DE

4 sebességszint

A Sana Supreme Juicer 727 négy sebességszinttel rendelkezik: 40, 65, 90 és 120 fordulat / perc.

Az alacsony sebesség biztosítja, hogy kevesebb oxigén áramoljon be és csökkenjen az oxidáció, ami jobb minőségű gyümölcslevekhez, kevesebb habzáshoz és hőfejlődéshez vezet. Az alacsony sebesség ideális a lágy, nagyon lágy és rostos gyümölcsök és zöldségek, valamint a gyógynövények, vadon élő gyógynövények és fűfélék klorofill juice késztéséhez. A magasabb sebességi szintek nagyobb víztartalmú és kevesebb rosttartalmú ételekre alkalmasak, pl. citrusfélék. Az opcionálisan kapható Sana 702 olajprés-kiegészítő használatakor a nagyobb sebességnek köszönhetően gyorsabban és könnyebben előállíthatja a hidegen sajtolt olajat.

Sana EUJ-727 Entsafter Trommelknopf | EUJUICERS.DE
Sana EUJ-727 Entsafter Trommelknopf | EUJUICERS.DE

A Sana Juicer Supreme préscsavarja egy gombnyomással eltávolítható, ami csak egy apró részlet, de azok, akik rendszeresen használják a facsarót, imádni fogják ezeket a jól átgondolt funkciót.

Sana EUJ-727 Entsafter Schnecke klein | EUJUICERS.DE
Sana EUJ-727 Entsafter Schnecke klein | EUJUICERS.DE

Nyomja meg a csigát!

A csigát szintén felülvizsgálták és optimalizálták. Az ételt most jobban megbontja a csiga, amely felgyorsítja a gyümölcspréselés folyamatát és növeli a gyümölcslé mennyiségét.

Sana EUJ-727 Entsafter Einfüllschacht | EUJUICERS.DE
Sana EUJ-727 Entsafter Einfüllschacht | EUJUICERS.DE

Garat

A tartályon azt is láthatja, hogy a fejlesztve lett.

A garatnak két nyílása van, az egyik, a kisebb olyan ételekhez, mint például szőlő vagy bogyós gyümölcsök, almaszeletek és egy hosszabb a száras ételekhez, például zellerhez vagy sárgarépához.

Sana 727 Supreme verschließbaren Saftauslauf | EUJUICERS.DE
Sana 727 Supreme verschließbaren Saftauslauf | EUJUICERS.DE

Zárható juice-kifolyó

A vízszintes facsaró innovációját a Sana Supreme 727-ben hajtották végre, zárható lé-kifolyóval. Ez a fedél nyitható és zárható. Ilyen módon eltávolíthatja a gyümölcspépet, amikor a kimeneti nyílás a gyümölcscpréselés alatt lezáródik. Ezzel kiürítiheti a gyümölcstartályt, és a munkalap tiszta marad. Ezenkívül csepegés nélkül eltávolíthatja a maradékot az eszközről, és szállíthatja a mosogatógépbe tisztításhoz, miután befejezte a gyümölcslé készítését.

Kemény zöldséglé, pl. zeller, sárgarépa, cékla, gyümölcs, pl. alma, ananász, bogyók, pl. ribiszke, citrusfélék, pl. narancs, leveles zöldek, pl. spenót, gyógynövények és vadon élő gyógynövények, készítsen belőlük pürét, turmixot és szorbetét!

Ami a Sana 707 zöldség és gyümölcsprést illeti, ha olajprést vásárol, akkor a Supreme 727-hez még egy funkció hozzáadása is lehetséges. A 702-es tartozéknak köszönhetően a Sana 727 professzionális olajpréssé válik. Egyszerűen cserélje ki a gyümölcsprés-szerelvényt az olajprés-tartozékra, és elkezdheti a kiváló minőségű hidegen sajtolt olajok gyártását. Élvezze a friss, aromás és illatos lenmagolajat, napraforgóolajat és tökmagolajat, és élvezze az egészségre értékes zsírok előnyeit.


Sana EUJ-727 Ölpresse | EUJUICERS.DE

A Sana Supreme Juicer 727 tökéletes konyhai készülék mindenkinek, aki a piacon elérhető legjobb gyümölcsprésre vágyik. Kompakt mérettel és vonzó kialakítássl készült. A motor teljes csomagja, a fordulatszám-szabályozás, a sokoldalúság, az innovatív funkciók és a kivételesen magas gyümölcslé hozam teszi a 727-et egyedivé. Örülünk, hogy egy hároméves fejlesztés után végre ajánlani tudjuk ezt a csúcsminőségű facsarót, és biztosak vagyunk benne, hogy annyira lelkes lesz vele, mint eddig soha. Ha bármilyen kérdése van új családtagunkkal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.  

Meggyőződésünk, hogy a frissen sajtolt gyümölcslevek, a zöld turmixok, a gyümölcsökben, zöldségekben és a zöld leveles zöldségekben gazdag étrend. A lehető legmagasabb nyers zöldség arány a legjobb módja az immunrendszerünk mozgásban tartására és jólétének növelésére. Reméljük, hogy Ön és családtagjai hamarosan préselhetnek egy pohár frissen facsart gyümölcslevet..

Maradjanak egészségesek!

Sana 727 Supreme Juicer Intro

Közzétett: 30. Március 2020