###message
MIÉRT VÁLASZTOTTA RÉKA A SANA 868 ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉST?
Ablak bezárása

Lehet egészséget adni ajándékba? Igen, a gyümölcsprés segít!

Az egészség megőrzésében, az immunerősítésben és a méregtelenítésben komoly segítséget jelent egy gyümölcsprés, ami vonzóvá teszi az egészséges étkezést.

fb_702_3
fb_702_3

Hogyan válaszd ki a gyümölcsprést?

Mert a prés nem egyszerűen egy olyan gép, amibe egyik oldalon bedobálsz gyümölcsöket, és máris nyúlhatsz a másik oldalra a pohárért. Na jó, végülis így működik, de nem mindegy, mennyi lé csorog ki a pohárba. Az egycsigás gyümölcsfacsaró a legnagyobb tápértékű levet biztosítja, és az utolsó cseppet is kipréseli a gyümölcsből.


Hagyd a stresszt jó messze az idei karácsonytól! Nézd meg itt, milyen egycsigás gyümölcsprések közül választhatsz.



dsc_0262_1
dsc_0262_1

Mi teszi a gyümölcsprést ideális ajándékká?

  • Széles a célközönsége. Vagyis sokan vagyunk, akik szeretjük a friss gyümölcs- és zöldségleveket. Legyen az tomboló egyetemista vagy az unokáiért élő nagypapa, fitneszmániás vagy kialvatlan kismama, ennek az ajándéknak bizonyítottan örülni fog.
  • A gyümölcsprés egyszerűbbé teszi az életet. Egy csapásra megoldja a napi friss zöldség- és gyümölcsbevitelt, ami rengeteget jelent annak, aki szeretne törődni az egészségével, de egyszerűen nincs rá ideje. Mert nézzünk szembe a tényekkel: 1-2 gyümölcs elrágcsálása még belefér egy napba, de hol van ez az ajánlott 5-6 adagtól? Hiába van meg a jó szándék, a legtöbb embernek nem sikerül a kellő mennyiséget megenni. Egy pohár folyadékkal (ami történetesen dúskál az értékes tápanyagokban) már más a helyzet.
  • Nem akarja megenni? Igya meg! Az előző megoldás jól jön akkor is, amikor a lehetetlennel kell megbírkózni: sok gyermek (de felnőttek is akadnak szép számmal) nem eszik gyümölcsöt és zöldséget. Egy pohár gyümölcs- vagy zöldséglevet könnyebb elfogadtatni.
  • Ha olyan személynek akarsz kedveskedni, aki az egészséges életmód elkötelezett híve, akkor máris lecsaphatsz egy gyümölcsfacsaróra. Mert nem csak leveket lehet vele előállítani, hanem magtejet, magolajat, sőt még kozmetikumokat is!
  • Aki imádja az édességet, annak könnyedén megédesítheted a karácsonyát. A prés ugyanis nem csak ivóleveket tud készíteni. Hanem fagyit és jégkrémet is! Hihetetlenül egyszerű, az íze pedig felejthetetlen: 100% gyümölcs, sokkal finomabb, mint bármi a szupermarket hűtőpultjából!
Közzétett: 4. December 2017