###message
AJÁNDÉKOZZON HÚSVÉTRA EGÉSZSÉGET!
Ablak bezárása

Koronavírus immunitás: Mennyire tudunk segíteni a gyümölcspréseléssel?

Amikor az orvos elmagyarázza a betegnek, hogy miért ír fel gyógyszert, és hogyan fog működni a testében, akkor bizonyított, hogy a kezelés sikeresebb lesz. Ez vonatkozik az étrend-kiegészítőkre és az összes élelmiszerre, beleértve a gyümölcsöt és zöldséget. Természetesen nem állíthatjuk, hogy a friss gyümölcslevekből származó vitaminok mindentől megóvnak. De ha már van otthon facsaró, vagy gondolkodik rajta a fentiek miatt, akkor érdemes tudni, hogy mit fog ön az önmagában fogyasztani.

Imunita v době koronavirové: Jak moc si pomůžeme odšťavňováním?
Imunita v době koronavirové: Jak moc si pomůžeme odšťavňováním?

A stressz alatt álló embereknek, a dohányzóknak és az éjszakai embereknek több vitaminra van szükségük

A mentális jólét és a fizikai energia szilárd védőpajzsként működik, amelyet a vírus nem talál. Hogy megtartsa mindkettőt, többek között vitaminok nélkül nem élhet meg. Ezek nem öntakarékosak, és nem azt jelentik, hogy 100% -ban biztos, hogy nem fog betegni. De ők az alapok, és sok ember alábecsüli őket.

Figyelemmel kísérje a vitamin-adagot, főleg, ha a következő csoportok egyikébe (vagy többbe) tartozik:

  • A dohányosok, az álmatlan emberek, a sportolók és az orvosok stresszhelyzetben és még mindig sietve 100% -kal magasabb igényt keresnek, mint mások. Ugyanez igaz a gyógyszert szedőkre, ideértve a hormonális fogamzásgátlókat szedő nőket is.
  • Egy másik eset, amikor automatikusan szükségünk van több vitaminra, az influenza-időszak.
odšťavňování v době koronaviru
odšťavňování v době koronaviru

A test akár négyszer több vitamint is elnyel a gyümölcslevekből

A gyümölcs- és zöldségfélék egészsége egészséges és kívánatos. Azonban azokban az időkben, amikor nem tudunk eleget enni, a gyümölcscentrifugálás a legjobb, amit tehetünk magunk számára.

  • Ha üres gyomorban iszik, a test akár négyszer több vitamint is fogyaszt, mintha egészben gyümölcsöt és zöldséget evett. Hogy van?
  • Gyümölcscentrifugálás útján elválasztottuk az oldhatatlan rostokat, ami korlátozza a vitaminok felszívódását.
  • Soha ne egyen annyi gyümölcsöt és zöldséget egyszerre, mint amikor inni.
  • Lassan igyon, nem jó egyszerre önteni. Ez megakadályozza az emésztőrendszeri problémákat, ugyanakkor erősíti a hatást.
odšťavňování v době koronaviru
odšťavňování v době koronaviru

Mennyi juice kell inni?

Annak érdekében, hogy a friss gyümölcslevek az Ön által észlelt hatású legyen, igyon legalább 2 pohár (fél liter) naponta. Az attól is függ, hogy mit szokott. Azok, akik elkezdik a gyümölcscentrifugat, eddig csak egy poharat fognak inni, az előrehaladottak egy liter inni fognak. Alapvető fontosságú a test hallgatása, ez megmondja, mikor érzi magát a legjobban.

odšťavňování v době koronaviru
odšťavňování v době koronaviru

A legegészségesebbek a sötét gyümölcsök és zöldségek

Minél sötétebb a szín, annál több vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. A leggazdagabb tápanyagok a répa, a leveles zöldségek (különösen a káposzta és a spenót), a piros és a zöld paprika, a paradicsom, a sötét szőlő.

  • A sokszínűség szintén fontos. Különböző színű gyümölcslevek és zöldségek, így nem kell aggódnia, hogy a testben hiányzik-e bizonyos fitokémia. Ezek növényi színezékek, amelyek elképesztő hatással vannak az egészségre. Antioxidáns hatásuk van, és kimutatták, hogy még a rákot is megakadályozzák.
  • És még ennél is fontosabb az ÍZ. A test messze a legjobb abban, hogy ízlésével, nem vonakodással fogadja el az ittait. Ha nem tudja elviselni a leveles zöldségeket, akkor ne adagolja őket. Vagy próbáljon ki azokat a fajokat, amelyek alig érzékelik a lében, például kis mennyiségű kukoricát a csutkán vagy spenóton, és tegyen rá nagyobb adagot ananászot.

Immunerősítő receptek

A káposzta a világ egyik táplálóbb zöldsége. Többször több C-vitaminnal rendelkezik, mint a citrusféléknél vagy a spenótnál, és az ásványi anyagok tartalma erősíti a meggyengült testet. Hogy folyékony ízléses legyen, adjunk hozzá almát, gyömbért és limet.

3 alma * 2 marék kelkáposzta (göndör) * lime * 1 cm gyömbér

Sana Juicer EUJ-707
Sana Juicer EUJ-707

Gyümölcspréselés a videóban

A vízszintes csigás facsarók a legjobbak a napi gyümölcspréseléshez.

  • Lehetséges, hogy velük bármilyen gyümölcslé elkészíthető - gyümölcs, levél és gyökérzöldség, gyógynövény ...
  • A leggyorsabban tisztítható.
  • A sajtolás enyhe, tehát a juice ízléses, tiszta, nem vizes és hab nélküli lesz.

Mit ajánl az Állami Közegészségügyi Intézet?

Minden oldalról érkezik bennünk, de a rend érdekében mindenképpen megismételjük. Az influenzaszakasz során kerüljük a nyilvánvalóan beteg embereket, ne menjünk olyan helyekre, ahol nagyobb az emberek koncentrációja, ne csókoljunk és öleljünk feleslegesen, gyakran mossuk kezet meleg vízzel és szappannal (különösen hazaérkezés után és étkezés előtt), ne érintse meg az arcát, és ne dörzsölje a szemét. . A szellőzést gyakran otthon és a munkahelyen a szoba szellőztetése jelentősen csökkenti a lehetséges vírusok koncentrációját a levegőben.

Az Állami Népegészségügyi Intézet szerint immunitását megfelelő formában tarthatja megfelelő alvással, egészséges étrenddel és friss levegőn történő testmozgással. Folyamatosan beszélünk a krónikus stressz csökkentéséről, mivel az immuunások óta valódi immunitás gyengítette.

Ami a vitaminokat illeti, az EAA kifejezetten azt ajánlja, hogy kiegészítsék azokat természetes forrásokból, azaz gyümölcsökből és zöldségekből. A test jobban képes felhasználni őket, mint a tablettákban található vitaminok.

► Citrusfélék: A narancs és a grépfrút gyümölcslé hámozása nélkül
► Zsírégető gyümölcslé. A hatások egy héten belül láthatóak!
► Habmentes gyümölcslé

 

Közzétett: 26. Április 2020