###message
MIÉRT VÁLASZTOTTA RÉKA A SANA 868 ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉST?
Ablak bezárása

Készüljön velünk a karácsonyra - extra ajándékokat adunk

Ebben az évben sokkal több különleges ajánlattal készültünk, mint a korábbi években! Az év legkedvezőbb árait kínáljuk most! Sok-sok ajándék! 100% léhozam! 7000 ember nem tévedhet!

600x600_karacsony_eujuicers_2
600x600_karacsony_eujuicers_2

Miért jó ötlet egy gyümölcsprés a családban?

A gyümölcsprések, a gyümölcscentrifugákkal ellentétben erős, lassan forgó csigát használnak, mely gyengéden préselik ki az éltető nedveket a gyümölcsökből és zöldségekből, hőhatás vagy oxidációs hatás nélkül, maximális lékinyerést biztosítva.

Ha leveles zöldségekből, gyökér zöldségekből, aprómagvas gyümölcsökből is szeretne leveket készíteni megfelelő készülék szükséges. Válasszon akciós ajánlatunkból!

Sana EUJ-828 box cover 1100
Sana EUJ-828 box cover 1100

Sana by Omega EUJ 828 zöldség és gyümölcsprés

A SANA 828 új préselési technológiával készül. Majdnem fele sebességgel működik, mint a hagyományos "lassú" függőleges gyümölcsprések. Az alacsony sebesség, a szorosan illeszkedő kettős élű csiga biztosítja, hogy több levet tudjunk kinyerni a gyümölcsökből és zöldségekből. A rostokat még kisebb darabokra aprítva készít simább és tartalmasabb leveket. Ez a lassú és gyengéd préselési eljárás biztosítja az egészséges enzimek megtartását, csökkenti a hőképződést, hátráltatja az oxidációt és növeli a gyümölcslé eltarthatóságát.

Karácsonyi ajándékok és kedvezmények a Sana 828 gyümölcsprésre!

Sana Juicer EUJ-707 Green lifestyle
Sana Juicer EUJ-707 Green lifestyle

Sana by Omega EUJ 707 gyümölcsprés

A Sana by Omega EUJ 707 vízszintes kialakítású egycsigás gyümölcsprés erősebb motorral felszerelve, amely alaposan préseli a zöldségek és gyümölcsök rostjait, teljesen kipréselve minden értékes vitamint, enzimet, és az ásványi anyagot is. Még a búzafűvel is megbirkózik. A Sana by Omega EUJ 707 több mint egy egyszerű gyümölcsprés. Segítségével könnyen formázhatunk tésztát, készíthetünk vajat mogyorófélékből, őrölhetünk kávét és fűszereket, apríthatunk gyógynövényeket és a fokhagymát, készíthetünk bébiételt, jégkrémet és szójatejet.

Karácsonyi ajándékok és kedvezmények a piros Sana EUJ 707 gyümölcsprésre!

79cf53e84798ba0f78837d294b61
79cf53e84798ba0f78837d294b61

Omega MMV702 Zöldség és gyümölcsprés

Az Omega MMV702 egy elegáns, stabil, megbízható és nagy hatékonysággal működő zöldség és gyümölcsprés. Az egész család számára megfelelő reggeli táplálék. A gyerekek is beviszik a megfelelő vitamin és tápanyagot a szervezetükbe. 2 hónap alatt megtérül az ára. Prémium modell és precíz technológia lehetővé teszi a 100% léhozamot. Elbánik a zöldekkel és a búzafűvek is. Könnyen kezelhető és tisztítható. Működés közben nem kelt hangos zajt és rezgéseket, mint a gyümölcscentrifugák. Ezzel a készülékkel könnyen tarthat „léböjt-kúrákat”, hiszen, amellett hogy magas minőségű levet készít, nagyon egyszerű a tisztítása.

Karácsonyi ajándékok és kedvezmények az Omega MMV702 gyümölcspréshez!

41488-vidia-twin-gear-red-1
41488-vidia-twin-gear-red-1

SANA 727 egycsigás professzionális gyümölcsprés

Ennek a motornak a normál motorokkal szemben az előnyei között szerepel a könnyebb súly, a tartósság, a hosszú működési idő, az alacsony fogyasztás, a csendes működés és a pontos, változtatható fordulatszám-szabályozás. A csiga forgása lefelé továbbítja az alapanyagokat, ezzel könnyítve a préselési folyamatot. A garat végén található nyomás szabályozó segítségével növelhető a préselési nyomás, így több levet préselve ki az alapanyagokból. Kevesebb előaprítás szükséges, mert az erős csiga biztosan szétpréseli a rostokat.

Karácsonyi ajándékok és kedvezmények a SANA 727 professzionális gyümölcsprésre!

Közzétett: 6. December 2021