sso
###message
VÁLASSZON ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉST TÖBB, MINT 10 ÉVRE!
Ablak bezárása

Görögdinnye juice | Hogyan készítsük el? | 5 recept a nyárra

Préselésre a görögdinnye a legegyszerűbb gyümölcs. Ilyen magas létartalommal bármilyen görögdinnye bőséges gyümölcslevet ad bármilyen típusú gyümölcsprésben.

watermelon-5-recipes
watermelon-5-recipes

Hogyan lehet levet készíteni görögdinnyéből?

  • A görögdinnye bármilyen típusú gyümölcscentrifugában könnyen lédússá válik. Az egyetlen különbség a lé hozamában és minőségében van. A lassú facsarókból a legjobb ízű gyümölcslé lesz, és a legmagasabb a hozam. A legjobb eredményt a vízszintes és függőleges egycsigás facsaró adja.
  • Gyümölcspréselés előtt feltétlenül távolítsa el a héjat.
  • A görögdinnyéből nem szükséges eltávolítani a magokat. A facsaró ezt automatikusan elvégzi az Ön számára, és elválasztja őket a rosttartályba.
  • A gyümölcslé kiválóan alkalmas olyan dinnye esetén, amely nem olyan édes. Még a dinnye variálásával vagy a szín ellenőrzésével is néha kap egy kissé unalmas görögdinnye levet. A gyümölcslevek koncentrálják a cukrokat, és édesebb ízt adnak.
  • A görögdinnye lé jó vas-, foszfor-, cink-, magnézium-, folsav-, valamint A- és C-vitamin forrás.
  • A dinnye lé tisztítja a vesét, segít a vizelési problémák, köszvény, ízületi gyulladás, cellulitisz, székrekedés és magas vérnyomás esetén.
melounová šťáva
melounová šťáva

Hidratálás dinnyével

  • 3 szelet görögdinnye
  • 1/2 uborka
  • 1/2 lime
melounová šťáva
melounová šťáva

Trópusi dinnye

  • 3 szelet görögdinnye
  • 1 citrom
  • 1/2 pohár kókuszvíz (préselés után beleönteni)
melounová šťáva
melounová šťáva

Hűsítő dinnye

  • 4 szelet görögdinnye
  • 1 lime
  • néhány mentalevél (izesítésre)
melounová šťáva
melounová šťáva

Dinnye citrus

  • 4 szelet görögdinnye
  • 1 citrom
melounová šťáva
melounová šťáva

Dinnye rebarbarával

  • 2 szelet görögdinnye
  • 1 körte
  • 1 szár rebarbara
which-juicers-work-with-watermelon
which-juicers-work-with-watermelon

# 1 Az egy csigás facsarók, függőlegesen és vízszintesen is, a legjobb eredményt adják a görögdinnye számára. A lé nagyon finom lesz, hab nélkül, és sok lesz belőle. Ha a görögdinnye mellett főleg gyümölcsöt és más puha összetevőket fog préselni, akkor a függőleges facsaró a legjobb választás. Ha gyökérzöldségekből szeretne levet hozni, válasszon vízszintes facsarót. Ezek a legkönnyebben használhatók és tisztíthatók is.
# 2 Az ikercsigás facsaró ugyanazokat az eredményeket adja, mint az egycsigás facsaró.
# 3 A mechanikus gyümölcscentrifugák - bár némi fizikai erőfeszítést igényelnek - kiváló minőségű gyümölcslevet állítanak elő.
# 4 A centrifugális facsarók alkalmasak a görögdinnyére is, bár a lé habos és pépesebb lesz.

go to eshop nettles
go to eshop nettles
banner-recommended
banner-recommended
Közzétett: 10. Július 2022