###message
MIÉRT VÁLASZTOTTA RÉKA A SANA 868 ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉST?
Ablak bezárása

Erősítse immunrendszerét frissen préselt, éltető zöld lével!

"Az emberek az utóbbi két évszázadban tudatosították, hogy az emberi test egészsége szorosan összefügg a bevitt táplálék minőségével. Elkezdték megfigyelni, hogy ez megfelel-e az emberi szervezet igényeinek. Egyre nagyobb figyelmet kap az emberi test működése és az, hogyan hasznosítja a különböző tápanyagokat, mint az ásványi anyagok, vitaminok, amelyből a táplálékunk összetevődik. Fantasztikus eredményeket érnek el világszerte a betegségek és a nehézségek leküzdésében. Mindenekelőtt a levekkel való orvoslás területén. Azonban az emberek még mindig nem elég informáltak a gyümölcs- és zöldséglevek tápértékével és gyógyerejével kapcsolatban." - Normann Walker

640
640

Nincs ebben semmi meglepő

Nincs ebben semmi meglepő, bár sokszor kicsit lesajnáltak ezek a zöldségek jellegzetes ízük miatt, de tápanyag tartalomban verhetetlenek. Immunrendszerünk „felturbózásához” az őszi időszakban pedig szinte elengedhetetlenek! Rendszeres fogyasztásuk segít megelőzni a szívbetegségek, rák és egyéb krónikus betegség kialakulását. Nemcsak a fizikai, de a mentális egészség megőrzésében is segítenek.

Prémium zöldség és gyümölcsprések: ITT

Prémium konyhai gépek és eszközök: SANA-STORE

Díjmentes e-receptkönyv: ITT

640 (1)
640 (1)

Ha az immunerősítés fontos szempont

Ha az immunerősítés fontos szempont, akkor leveles zöldekből, gyökér zöldségekből, búzafűből is fogunk majd levet préselni. Ezért ajánlott lassú prést (slow juicer) választani, mert ezek a gyümölcsprések könnyedén megbirkóznak a kemény alapanyagokkal is.

A lassú prések között is kiemelkedik a SANA 707 és 606 egycsigás gyümölcsprés a leveles zöldek és a búzafű feldolgozás területén. A búzafű amilyen nagyszerű tápanyagforrás, olyan nagy igénybevételt jelent a prések számára. Ezért csak kevés prés képes rendszeres búzafű préselésre. Az új Omega TWN kétcsigás gyümölcsprés prés ilyen.

A búzafű önmagában nehezen itatja magát. Ezért próbáltuk "kívánatosabbá" tenni:

Fűves szőlő

Ez a recept enyhíti a búzafűlé karakteres ízét és egy lágyabb, könnyedebb ital. A piros szőlő önmagában is igen gazdag tápanyagokban és jótékony egészségmegőrző hatása széles körben ismert. A szőlő quercetin tartalmának köszönhetően remek antihisztamin és antioxidáns forrás.

640 (2)
640 (2)

Hozzávalók

  • 1 közepes fürt piros szőlő
  • 30 ml friss búzafűlé

Nyári immunkoktél

Ebben a zöldségkoktélban szinte túl sok jó van egyszerre! A hatása is ilyen erős! Ez egy igazi "gyorstöltés" a szervezet vitamin háztartásának.

640 (3)
640 (3)

Hozzávalók

2 x egész zöld alma
2 x zellerszár
2 x kelkáposzta
2 x Lime
1/2 uborka
2cm gyömbér
2 x 30ml búzafűlé


Csak préseljük le a hozzávalókat! Jégkockával kínáljuk!

Közzétett: 23. Szeptember 2022