###message
MIÉRT VÁLASZTOTTA RÉKA A SANA 868 ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉST?
Ablak bezárása

Élő szervezet élő tápanyagot akar!

Amikor betegek leszünk, azt gondoljuk, "van valamink", elkaptunk valamit, amit el kell távolítani a szervezetünkből. Ezt mind gyógyszerekkel és egyéb szintetikus szerekkel tesszük. Aztán elmúlik és újra előjön. És akkor mit teszünk? Újra gyógyszeres kezelést alkalmazunk. Aztán rájövünk, hogy nem segít, sőt, még egyéb mellékhatások, egyéb más elváltozások, nem optimális helyzetek alakulnak ki. Mi akkor a megoldás?

18423-zielony-sok
18423-zielony-sok

Természetes gyógymódok

Azt elég nehéz pontosan meghatározni mit is jelent pontosan a betegség. Az inkább orvostudományi szakterület. De azzal nagy valószinűséggel sokan egyetértünk, hogy mi az egészség.

Egészség: „egész” –ség, azaz teljesség, hiánytalanság. Az életműködés zavartalansága, a szervezet, illetve a szervek betegség nélküli állapota.

Az ember akkor egészséges, ha birtokában van minden képességének és adottságának testi és szellemi értelemben is. Nem hiányzik semmi.”

Tehát, ha betegek vagyunk, nem jelenti azt, hogy van valamink, hanem, hogy hányzik valami, melynek következtében kialakult egy nem kívánatos működés, folyamat.

Az orvostudomány vajon a kialakult betegségek okát kezeli vagy a tünetekre ad megoldásokat?? Ezt mindenki döntse el Önmaga!

Pedig Szent-Györgyi Albert sok évtizeddel ezelõtt már figyelmeztetett erre a veszélyre. Idézem:

"A skorbut nem a hiány első tünete. A skorbut a szervezet végső összeomlásának a jele, a halál előtti tünetegyüttes, és nagyon széles szakadék van a skorbut és az egészséges állapot között… Ha a nem megfelelő táplálkozás miatt valaki meghűl, és tüdőgyulladásban meghal, a diagnózis tüdőgyulladás lesz, nem helytelen táplálkozás, és az orvosa valószínűleg csak a tüdőgyulladást kezelte."

Kérje díjmentes e-receptkönyvünket: E-receptkönyv.

18799-soki-z-wyciskarki
18799-soki-z-wyciskarki

Élőség

Ahogyan Dr. George Malkmus is mondja: "Testünk egy élő sejtekből álló, élő szervezet, amely arra teremtetett, hogy hozzá hasonló élő (nyers), növényi eredetű élelmiszerekkel tápláljuk."

Miért jók az élő, növényi ételek?
Egyszerűen azért, enzimekben gazdagok, és sokkal több életenergia van bennük, mint a főtt ételekben.

Ha élni szeretne, fogyasszon élő ételt, mely ugyanolyan élő sejtekből áll, mint Ön. A halott ételek (sütött, főzött, tartósított, feldolgozott -finomított, pasztőrizált, stb., sugárkezelt, hidrogenizált) felgyorsítják az öregedés folyamatát, végsősoron pedig felgyorsítják a halálhoz vezető folyamatokat a szervezetében.

Óriási mennyiségű kutatási anyag bizonyítja hogy a főzés következtében a vitaminok 50%-a tönkremegy, (egyes kutatások szerint a B-vitaminoknak 96%-a!), az enzimeknek pedig 100%-a. Az enzimek viszont nélkülözhetetlenek az egészségünkhöz, nélkülük nem lenne élet! Az enzimek szervezetünk katalizátorai. Az enzimek felelősek a szervezetben lezajló emésztési folyamatokért, ezzel együtt pedig a sejtek megfelelő mértékű energia- és tápanyagellátásáért. Segítséget nyújtanak az új sejtek felépítésében, továbbá felelnek az elhasználódott sejtek lebontásáért, valamint a bomlástermékek eltávolításáért.

Az élő ételek olyan természetes orvosságok, melyekre a szervezetének szüksége van.

És mik azok az élő ételek? Zöldségek, gyümölcsök, levelek, magok. Fogyasszon belőle jó sokat, és legyen energiával teli, hosszú életet élő, boldog ember!

Az is az élő ételek mellett szól, hogy mivel ásványi anyagokban, és vitaminokban jóval gazdagabbak, ezért kisebb mennyiség is elegendő belőlük, mint a főzöttekből.

Sana-Juicer-by-Omega-EUJ-707-all-parts-1024x875
Sana-Juicer-by-Omega-EUJ-707-all-parts-1024x875

További információk:

Közzétett: 27. Március 2018