sso

Egy készülék - 11 szín! Válasszon konyhájába illőt!

Színesítse meg a világot! A Sana EUJ-707 prémium vizszintes juicer most már 11 extra design színben elérhető, a 3 meglévő klasszikus színeket kiegészítve! Bármilyen kivitelű konyhába megtalálja a saját színét.

black
black

Matt fekete

A Sana 707 "rossz fiúja" a matt fekete présgép, amely illik minden konyhába és különösen jól néz ki a minimál design konyhában, a hasonló stílusú eszközök mellett. A mély fekete lendületet ad, és dominál a konyhában, mint egy egy szuper autó az aszfalton. Mik a termék előnyei és a mi a haszna a konyhában?

Kérje díjmentes e-receptkönyvünket: E-receptkönyv.

bronze 2
bronze 2

Szatén bronz

The unique tones of satin bronze give it a premium look, like a high-end smartphone. The rich finish complements contemporary kitchens perfectly, and makes a sophisticated statement on its own. Part of the matte color series.

silver
silver

Matt ezüst

A true jack-of-all-trades, the new matte silver color is suitable for almost any decor. Taking a modern approach to traditional mettalic colors, the matte finish creates a neutral tone that is easy to clean and care for. Part of the matte color series.

purple
purple

Szilva lila

Rich and sophisticated, the deep glossiness of purple plum makes an elegant statement in any kitchen. The deep color looks equally good in modern darker kitchens as well as bright colorful kitchens. Part of the gloss color series.

orange
orange

Gyöngyházfényű narancs

Sana's boldest new color, gold pearl orange makes a statement wherever it is placed. It is sure to be the centerpiece in a bold, bright kitchen. Part of the gloss color series.

pink
pink

Pasztel rózsaszín

Part of the pastel color series, pastel pink has a unique shade which accentuates the curves of the Sana 707. It can be a bold statement piece in a dark monochromatic kitchen, or a light-hearted accent in a cottage-style kitchen.

blue
blue

Pasztel kék

With a relaxed, dreamlike tone, the new pastel blue color matches well with earth-toned and country kitchens. It has a natural lightness reminiscent of a clear blue sky. Part of the pastel color series.

green
green

Pisztácia zöld

Light and airy, with a cheerful earthiness, pistachio green is one of the most popular colors for designer kitchens today. With a classic retro feel, this is one juicer you will be proud to have on your counter. Part of the pastel color series.

Közzétett: 20. Május 2018
###message
KEDVEZMÉNYEK ÉS AJÁNDÉKOK A WEBSHOPBAN!
Ablak bezárása