###message
AJÁNDÉKOZZON HÚSVÉTRA EGÉSZSÉGET!
Ablak bezárása

"Viagra" juice?

Ezzel a javaslatunkkal fokozatosan növelheti a férfiak és a nők szexuális egészségét. Táplálkozási szakértőnk szerint 2 héten belül érezni fogja a változásokat.

čerstvé šťávy a potence
čerstvé šťávy a potence

Tény, hogy a hosszú téli hónapokban a szexuális vágy és a teljesítmény gyengül. A hideg időjárás, a rövid napok és a betegség kombinációja a legtöbb ember számára sokkal magasabb fáradtságot eredményez. Egyesek számára ez akár egész évben is tart, amikor öregszünk. De van olyan megoldás, amely nem jár kábítószerekkel. Ez a gyümölcslé recept természet erejével növeli a libidót és a hatásfokot.

  • 2 alma
  • 4 szárzeller
  • 1 cm gyömbér

A legjobb eredmény elérése érdekében legalább 500 ml-t érdemes inni. Ha 250 mg-os dózist használ, akkor azt is megfelelő. Tegye ezt legalább két hétig. Ne felejtsd el, hogy a partnered is ezt iszik, mivel ez hatékony mind a férfiak, mind a nők számára.

Hogyan működik? A titok a zeller. Míg az alma jó ízű és energikus, és a gyömbér természetes antioxidáns, a zeller számos előnnyel jár:

  • Androstenon és androstenol - két természetes aphrodiziákum, amelyek zellerben fordulnak elő
  • A vérnyomás csökkentése és a véráram stabilizálása, ami a szexuális teljesítmény javulását eredményezi
  • Magnéziumot, káliumot, jódot, kalciumot, cinket, nátriumot és C-, B- és E-vitamint biztosít.

Nyáron helyettesítheti a zellert dinnyével, amely hasonló, mint a zeler, de finomabb formában.

 

Egy ilyen recepthez  a Sana 707 vízszintes, lassú facsarógépet ajánljuk. Ez a fajta facsaró kiválóan alkalmas a gyümölcsökre, és a legjobb választás, ha sok leveles zöldséget vagy gyökérzöldséget szeretne préselni. Mivel nagy betöltő nyílással rendelkezik, ez a legjobb módja a zeller feldolgozásának. A Sanaval sok más dolgot is megtehet, mint például a növényi tej, a sorbet, a bébiétel, a tészta és a mogyoróvaj előállítása.

Ezenkívül a Sana 707-hez egy opcionális olajpréselő tartozék is rendelkezésre áll, amely lehetővé teszi, hogy friss, hidegen préselt olajat készítsen különböző magokból, beleértve a lenmagot, napraforgót, mákot és még az apróra vágott diót is. A teljes zabot őrleménybe is őrölheti. A facsarógép és az olajprés csomagban is rendelkezésre áll, kedvezményes áron.

 

odšťavňovač Sana a lis na olej

Közzétett: 18. Március 2019