###message
MIÉRT VÁLASZTOTTA RÉKA A SANA 868 ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉST?
Ablak bezárása

Egy gyors módszer, hogy megszabadulj a rossz lehelettől!

A rossz lehelet az egyik dolog, amely kínos lehet minden ember számára. A rossz lehelet, különösen kellemetlen, ha az ember nem észleli, hogy neki létezik, vagy azok számára is, akik az ilyen személy közelében vannak. Fogat mosni vagy szájvizet használni egy rövid távú megoldás erre, de egyáltalán nem nyújt hosszú távú, a probléma gyökerét kezelő megoldást.

"A rossz lehelet az olyan ételek maradékeinak erjedése miatt lehetséges, amely szervezetben marad" - írja Dr. Normann Walker a friss zöldség és gyümölcs juice-ok könyvében (Fresh Vegetable and Fruit Juices). Hibáztathatjuk a rossz fogakat vagy az ínygyulladást, de legtöbbször a "mérgező" emésztőrendszer eredményezi a rossz leheletet.

jak odstranit zápach z úst?
jak odstranit zápach z úst?

Mi a megoldás?

Dr. Walker szerint a megoldás a méregtelenítés – megszabadulni az erjedő ételek toxikus hatásától. Egy gyors, és egyszerű módszer, ha rögtön a méregtelenítés közepébe ugrunk és készítünk egy méregtelenítő juice-t, amely a következőkből áll:

  • 300 g répa
  • 200 g spenót

A legjobb eredmény érdekében fogyasszon naponta fél litert belőle néhány hétig (ideális, ha éhgyomorra tesszük, vag étkezés után 2 órával).

A répa és spenót nem csak a rossz leheletért

A répa és a spenót kombinációja az egészség SZENT GRÁLJA Dr. Walker szerint. A tisztító hatásuk miatt, nem csak jobb leheletet eredményez, hanem általános javulást hoz az egészségben és az energia szintet is növeli. A méregtelenítés beindítja a szervezet természetes gyógyító folyamatait.

18422-wyciskarka-do-sokow
18422-wyciskarka-do-sokow

További információk:

Közzétett: 7. Április 2016