###message
MIÉRT VÁLASZTOTTA RÉKA A SANA 868 ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉST?
Ablak bezárása

Egészséges reggeli receptek

Csak bekapunk egy pogácsát, vagy útközben egy McDonald's reggelit. A reggeli készülődés, rohanás a munkába a legtöbb családban probléma. Pláne, hogy még együnk is előtte valamit. De mit tegyünk akkor ez ellen?

alma-repa
alma-repa

Egészséges reggeli receptek gyümölcsprés használatával

Talán Ön sem híve a reggeli kiadós étkezéseknek. De az is előfordulhat, hogy az állandó rohanás mellett szeretne ugyan, de nincs ideje reggelizni. Ilyenkor kiváló alternatívát jelenthet egy gyümölcsprés, és a fittséget garantáló reggeli receptek.

Ajánlott 100% hatékonyság: SANA 828 présgép.

Koncentrált energia a gyümölcsprésből

Manapság egész évben könnyen elérhetőek a tápláló gyümölcsök, melyeket összeválogatva egészen különleges kombinációkat kaphat. Egy-két pohár friss zöldség – és gyümölcslé fogyasztásával rengeteg hasznos tápanyagot juttathat be a szervezetébe – akár otthon issza meg, akár az autóban ülve kortyolgatja el. Különösen nagy hasznára lehet a reggeli rohanásban egy gyümölcsprés, hiszen friss gyümölcsökből könnyen és gyorsan készíthetők adalékanyag és tartósítószermentes finomságok.

Összegyűjtöttünk Önnek néhány szuper egészséges reggeli receptet.

 1.    A klasszikus – alma és sárgarépa

Nem túlzás azt állítani, hogy minden magyar otthonban fellelhető a fenti két alapanyag.  Az alma remek alapja lehet minden turmixunknak, a sárgarépa pedig semleges ízével a háttérben marad, ugyanakkor számos hasznos vitamint tartalmaz, alapanyaga a gyógyító juicenak és mindemellett gyönyörű színt varázsol a pohárba.

Hozzávalók:

 -       2 db alma

-       2 kisebb sárgarépa

 Vágjon mindent kisebb kockákra majd préselje le. Egyszerű de nagyszerű.

További termékeink: SANA STORE (kenyérsütők, aszalók, gabonaőrlők)

Kérje díjmentes e-receptkönyvünket: E-receptkönyv.

paradicsom_uborka_ital
paradicsom_uborka_ital

Méregtelenítés felsőfokon

2.    Méregtelenítő – uborka, paradicsom és lime

 A különböző méregtelenítő zöldségek és gyümölcsök segítik az emésztőrendszer megfelelő működését, valamint lendületbe hozzák a méreganyagok kiválasztását.

 Hozzávalók:

 -       1 db nagyobb kígyóuborka

-       mérettől függően 1-2 db paradicsom

-       ízlés szerint 1-2 db lime

 Hámozza meg az uborkát és a limeokat, a paradicsomokat pedig kockázza fel. Amikor minden kész, egyszerűen tegye az alapanyagokat a gyümölcsprésbe és préselje le őket.

ananaszturmix
ananaszturmix

Energiabomba

3.    Energetizáló – kiwi és ananász

A kiwi köztudottan magas C-vitamin tartalommal rendelkezik érdemes tehát minél többet fogyasztani belőle.  Az édes ananász pedig fantasztikus ízén kívül zsírégető hírében is áll. Fogyassza hát őket gyakran, már csak csodálatos ízükért is megéri.

(Extra tipp: Ha szeretné megbolondítani a reggelijét, tegyen a gyümölcsök mellé egy kis kókusztejet. Az egzotikus ízvilág garantált.)

 Hozzávalók:

 -       2-3 szem kiwi

-       1 db ananász

Hámozza meg a kiwiket, majd az ananászt is, vágja fel akkora darabokra, hogy beleférjen a gyümölcsprésbe. Préselje le, majd ha szereti a különleges ízeket, igény szerint öntsön hozzá egy kis kókusztejet.

Fogyasszon rendszeresen gyümölcsleveket. Egy kiváló gyümölcsprés használatával reggeli receptjeinket akár 5 perc alatt elkészítheti.

Nehez igazodik el a gyümölcsprések választékában? Lépjen velünk kapcsolatba, és válaszolunk kérdéseire.

Közzétett: 30. Január 2020