###message
AJÁNDÉKOZZON HÚSVÉTRA EGÉSZSÉGET!
Ablak bezárása

A megfázás kezelése - jó tanácsok

Akár ha egy komoly torokgyulladása van, de ha csak egy enyhébb megfázása is, van egy természetes megoldás! Mégpedig az ananász!

Tanulmányok kimutatták, hogy az ananász 5X hatásosabb ellenszer a megfázásban, mint néhány gyógyszer. Ezentúl nem csak hatásos, hanem 5X gyorsabban is ér el eredményt. Hogy lehet ez?

Az ananász tartalmazza a legerősebb enzimet, amely :

  • hígítja a váladékot
  • enyhíti a nyálkahártya duzzanatot, és a gyulladást
  • elpusztítja a baktériumokat
  • megnyugtatja az írritált torkot

Az ananász nem csak a torokfájást segíti, hanem a megfázás jó ellensége is, amikor már piros és eldugult az orr.  – felgyorsítja a gyógyulási időt.  Magas a "C" vitamin tartalma, amely a legfontosabb vitamin a felépülés során.

Tegye bele az ananász a juicerébe, egyéb más kedvenc gyümölcsökkel, vagy zöldségekkel. Adhat hozzá mézet, citromot, gyömbért, sót, vagy egy kis chillit. Igyon minden nap ebből a készítményből, amíg a tűnetek el nem múlnak. Pihenjen sokat, igyon sok folyadékot, és maradjon melegben.

Figyelem! Az ananász juice kerülendő, ha a gyomorban, hasban fekélyek vannak, máj és vese problémák esetén is óvatosan kell fogyasztani. Terhesség ideje alatt orvosi konzultáció után megengedett a nagymennyiségű fogyasztása.

jak se zbavit kašle
jak se zbavit kašle
Közzétett: 3. Január 2022