###message
MIÉRT VÁLASZTOTTA RÉKA A SANA 868 ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉST?
Ablak bezárása

A juice ívás élettani hatásai a gyerek számára

Szeretne könnyebben és hatékonyabban több tápanyagot bevinni gyermeke étrendjébe? A gyümölcslevek lehet a válasz. Az elmúlt években a zöldség és gyümölcslevek forradalma zajlik a táplálkozásban. Külföldi és magyar hírességek egész sora "rákattant" a zöldség és gyümölcslevekre a hihetetlen egészségügyi előnyeinek és a fogyás lehetőségének köszönhetően. A zöldségfélék és gyümölcsök kipréselése a legjobb módja annak, hogy gyermekei étrendjét tele töltse antioxidánsokkal, vitaminokkal és tápanyagokkal, ami növeli az energiát és javítja az egészséget. A saját prés vásárlása az első lépés - bár a kész gyümölcslé ízletes és egészséges lehet, sokkal pénztárcabarát és testhez állóbb, ha saját kombinációkat készít otthon.

Three juice for Kids
Three juice for Kids

Gyümölcs és zöldség arány

Az jó, ha néhány adag gyümölcsöt tartalmaz a juice az íz javítása érdekében, de a lének 80% zöld zöldségből és 20% gyümölcsből kell állnia, ha valóban azt szeretné, hogy gyermekei élvezhessék az előnyöket. A gyümölcsben lévő fruktóz mennyisége bizonyos esetekben súlygyarapodáshoz vezethet, míg a leveles zöldségek és más zöldségek táplálkozási szempontból fontosak, és mindenféle vitamint, ásványi anyagot és tápanyagot kínálnak, amelyek bizonyítottan felveszik a harcot a rák, a szívbetegségek és más súlyos egészségügyi problémák ellen. 

Díjmentes E-receptkönyv: 24 éltető juice tipp!

A gyerekek imádni fogják az olyan összetevőket, mint az alma, körte, ananász és narancs, amelyek elnyomják az olyan fontos zöldségek ízét, mint a kelkáposzta, a spenót, a zeller és a sárgarépa. Ráadásul akár turmixot is készíthet egy turmixgép segítségével, összekeverve kókusz- vagy mandulatejjel, hogy sima, krémes állagú és finom ízű legyen. A nyári hónapokban, miért ne adhatna hozzá fagyasztott banánt vagy jeget, és ne keverje össze, és ne fagyassza le a friss levet a mélyhűtőben!

Juice for Kids
Juice for Kids

A dzsúzívás egészségesen tartja a gyereket

Bonyolult lehet biztosítani, hogy a gyerekek minden tápanyaghoz hozzájussanak, amire a fejlődő testüknek szüksége van. A zöldségek - és más egészséges harapnivalók - feledékenysége és gyakori ellenszenve olyan étrendhez vezethet, amely tele van káros cukrokkal és keményítőkkel. Mivel az elhízás szintje növekszik, a számítógépes játékok és az internetalapú tevékenységek mozgásszegény életmódja minden eddiginél népszerűbb, ezért fontos megtalálni a módját, hogy rengeteg ilyen alapvető tápanyagot töltsön be étrendjébe. Bebizonyosodott, hogy a cukor káros hatással van a gyermekek viselkedésére, sok szülő beszámolt a megnövekedett hiperaktivitásról és a „megfelelő” étkezés utáni étvágy csökkenéséről.

A zöldség és gyümölcslevek nagyszerű módja lehet annak, hogy a megfelelő tápanyagok bekerüljenek a gyerekek szervezetébe, miközben egyidejűleg távol tartják ezeket a cukros, keményítőtartalmú snackeket. Maga a folyamat szórakoztató és interaktív tevékenységgé tehető; lehetővé téve a gyerekek számára, hogy részt vegyenek a gyümölcslé készítésben, nagyobb eséllyel adnak okot arra, hogy élvezzék azt. Csak egy pohár zöldség és gyümölcslé adhat átlagosan négy adag gyümölcsöt és zöldséget, valamint nagyobb adag tápanyagot, beleértve az antioxidánsokat is. Immun- és agyserkentő tápanyagok egyetlen csészében; könnyű belátni az előnyeit!

Tájékozódjon és válasszon hosszú távon életképes zöldség és gyümölcsprést!

Házilag készített vagy a boltban vásárolt?

A saját préssel, otthon készített friss gyümölcslevek sokkal több egészségügyi előnyt élveznek, mint a polcokon vásárolt gyümölcslevek és turmixok. Az Egyesült Királyságban kereskedelmi forgalomban forgalmazott gyümölcslevek többségét pasztőrözik, és hőkezelik, így baktériumok nélkül tovább bírják a polcokon - ez azonban végső soron azt jelenti, hogy a tápérték sérül. A gyümölcslé készítése otthon sokkal hatékonyabb módszer a gyermekek maximális tápértékének elérésére! Nincs hőkezelés, nincs feldolgozás! Csak a friss juice!

Egyéb prémium konyhai termékeink: SANA-STORE.HU

The heart from strawberries
The heart from strawberries

Tegyük élvezetessé a juice fogyasztást a gyerekek számára

Általában a gyerekek egészséges alternatívákat választanak, ha ízletesek, látványosak és kreatív módon kerülnek bemutatásra. Egy pohár élénkzöld folyadék elfogyasztásánál, amelynek elkészítésében nem volt szerepük, valószínűleg azt eredményezi, hogy a kissrác a konyhaasztalnál jelenetet rendez. Ehelyett engedje meg nekik, hogy részt vegyenek magában a préselésben; akár azt is játszhatnák, hogy találjanak ki kreatív neveket a gyümölcslének. Ha a levet egy vonzó vagy újszerű pohárban tálaljuk, az egész élmény szórakoztatóbbá és interaktívabbá válhat.

Amiket szem előtt kell tartani, amikor zöldség és gyümölcsleveket készít a gyermekek számára

Míg a gyümölcslevek hihetetlen egészségügyi előnyökkel járhatnak a gyermekek számára, érdemes szem előtt tartani, hogy általában sokkal kisebb adagokat igényelnek, mint a felnőttek. Soha nem ajánlott a teljes gyümölcslével való tisztítás és méregtelenítés a gyermekek számára, és ellenőrizni kell az egyes gyümölcslevek gyümölcs és zöldség mennyiségét annak biztosítása érdekében, hogy éppen a megfelelő tápanyagmennyiségben részesüljenek - se több, se kevesebb!

Szerző: Jenni Jenkins

Ajánlott zöldség és gyümölcsprések: ITT

Kérje kedvezményes ajánlatunkat: 06-70-678-8728

Közzétett: 15. Szeptember 2020