###message
MIÉRT VÁLASZTOTTA RÉKA A SANA 868 ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉST?
Ablak bezárása

4 tipp, hogy ne hagyja abba a már elkezdett életmódváltást!

Végre megvásárolta a zöldség és gyümölcsprését és elkezdte a mindennapi friss juice készítést. De egy idő után kihagy egy napot, aztán még egyet és így tovább... A végén rájön, hogy alig használja a juicert. Mi történik ilyenkor?

Egységes választ adva a kérdésre! Nincs időm! Nem akar este későn juice-t készíteni, amikor fáradtan hazajön a munkából. Ilyenkor csak pihenni szeretne és leülni kicsit a TV elé. És reggel? Akkor pedig túl bonyolult kimondottan a juice miatt korábban felkelni.

Ha ebben a helyzetben találja magát, adunk néhány tippet, hogyan kerülhet ki ebből a csapdából!

Kérje díjmentes e-receptkönyvünket: E-receptkönyv.

Emlékeztesse magát, miért hasznos a juice fogyasztás!

Nem egyszerű egy új szokást bevezetni az életébe, legfőképpen, ha az egészségről van szó. Saját motivációnkkal kezdődik!

Mindig emlékeztesse magát, hogy mindenekelőtt miért vette meg a zöldség és gyümölcsprést!  – Javítsa egészségét természetes módon!

odšťavňování
odšťavňování

Vásároljon friss termékeket hetente egyszer!

Ki nem unja meg a mindennapos vagy a kétnapi piacra rohangálást csupán egy-két almáért és répáért?! 

Sokkal jobb nagyobb mennyiségben beszerezni - elég, ha a hétvégén megvásárolja a következő heti zöldség és gyümölcs adagokat a juice készítéshez!

Sokkal nagyobb késztetést fog érezni arra, hogy mindennap frissen juice-oljon!

  • Bizonyosodjon meg róla, hogy a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket szerzi be - nem éretleneket és nem is túl éretteket! A legtöbb zöldség és gyümölcs jó állapotban marad a következő héten is..
  • Ha nem biztos benne, hogy néhány zöldség és gyümölcs kibírja azt a pár napot, akkor vegye előre őket a juice készítésben! Például az epret és a zöld leveleket érdemesebb hamarabb préselni.
  • Mindig tartsa a zöldségeket és gyümölcsöket a hűtőben!
  • Győződjön meg arról, hogy az almát és a körtét a többitől távol tartja, hamarabb megromlanak.
  • Ne mossa meg a zöldségeket és gyümölcsöket, csak kimondottan a facsarás előtt!

Jó minőségű konyhai eszközei éveken keresztül kiszolgálják Önt a konyhában. Látogasson el a SANA STORE webáruházunkba.

Mossa el a facsarót a használat után!

Néha túl sok munkának tűnhet a juicer megtisztítása. De mindig sokkal könnyebb, ha közvetlenül a juice használat után tisztítjuk meg, amúgy könnyen beleszárad a maradék a gépbe és így sokkal nehezebb lesz elmosni.

Ne gondoljon a juicer tisztítására úgy, mint egy büntetésre. Gondoljon arra, mennyi energiát adnak Önnek a juice különféle változatai - tisztítsa és gondozza a facsarót ennek megfelelően - megérdemli!

A legtöbb modern juicer egy gyors öblítést és egy kefés áttisztítást igényel – ez elvégezhtő pár perc alatt. Ha mégis nagy rohanásban van, áztassa be a juicer részeit a mosogatótálba.

odšťavňování
odšťavňování

Fagyasztott juice

Ha van hely a fagyasztójában, akkor juice-oljon hetente egyszer vagy kétszer és fagyassza le, amit nem fogyaszt el azonnal.

Használjon üveg vagy műanyag palackot – bizonyosodjon meg arról, hogy hagy elég üres helyet az üvegben (kb. 20%-ot), a térfogat növekedés miatt. A juice-okat tartsa fagyasztóban hosszabb időre, vagy tegye hűtőbe 24 órára vákum tartóban.

Minimum 30 nap, hogy szokássá váljon!

Ha tervez egy komoly juice diétát, akkor legalább 30 nappal számoljon! Ez a minimum idő míg szokássá válik a juice fogyasztás. Ha kihagy egy napot, ne hagyja abba! Csak bizonyosodjon meg róla, hogy nem hagy ki egymásután két napot! Így könnyen megtörhet az új szokás.

Tip: Ha 90 napig présel, akkor a szokás rutinná válik és szinte megtörhetetlenné válik.

Közzétett: 23. Október 2018