###message
MIÉRT VÁLASZTOTTA RÉKA A SANA 868 ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉST?
Ablak bezárása

3 juice recept a baktériumok és vírusok ellen II. rész

Indítsa el az új évet egy egészséges gyümölcslével. Védje magát a hidegtől és az influenzától is.

A sárgarépa és a spenót az első receptünk, amely egy olyan kombinációt, amely szinte minden szervet előnyben részesít, és fokozza az immunitást. Néhány más összetevővel fűszeresítheti, ez egy ízletes és egyszerű recept lesz a téli időszakban.

A 2. recept nagyszerű, ha kedveli a fűszeres dolgokat. A zeller és a zöldségfélék kombinálása erős rúgás a megfázás ellen.

Ha az édesebb juice italokat kedveli, a harmadik recept az Ön szól. A narancs, az alma és a sárgarépa klasszikus kombinációja, amit a gyerekek is szeretnek. Ne feledje, hogy egy alma naponta távol tartja az orvost.

Javasolt: legnagyobb léhozamú gépeink: SANA 828 és SANA 707 zöldség és gyümölcsprések.

Kérje díjmentes e-receptkönyvünket: E-receptkönyv .

 

cold fighter
cold fighter

Recept 1: Klasszikus megfázás elleni harcos

Amikor hideg van, a test legyengülhet, így nagyon fontos, hogy megvédjük a szervezetünket a vírusoktól és megadjuk neki, amire szüksége van. Ez a kombináció a sárgarépa, a spenót, a citrom és a gyömbér nagyszerű táplálkozási élményt ad a szervezetnek. És ha még soha nem érezte a zöldek ízét, a spenót nagyszerű kezdés lehet. Könnyen préselhetó, és tápanyagokkal és vassal van tele, nagyon enyhe ízű.

Tanácsunk: Ha sok gyökér-zöldséget és zöldséget tervez préselni, akkor a legjobb és leghatékonyabb függőleges zöldség és gyümölcsprést használja: SANA 828 présgép.

Összetevők: 1/2 citrom, 15 g gyömbér, 1 marék spenót, 5 répa.

noico

2023. legújabb és leginnovatívabb zöldség és gyümölcsprése, nagy betöltőnyílással és 4 szűrővel (finom, durva, pépesítő, smothie készítő).

ITT MEGTEKINTHETI

red boost
red boost

Recept 2: Vörös démon

A vörös gyümölcsökből és zöldségekből származó fitokémiai anyagok kiváló védelmet nyújtanak a megfázás ellen, a szívbetegségek ellen és a rákos sejtek ellen is hatékony kezelés lehet.  A dohányosok számára ez a gyümölcslé kötelező! A koktélparadicsomból nagyobb gyümölcslé hozam érhető el, mint a nagyobb méretű paradicsomokból.

Összetevők: 2 marék paradicsom, 1/2 chilli paprika, 2 zellerszár, 1 piros paprika.

sweet and healthy
sweet and healthy

Recept 3: Édes és egészséges

Egy egyszerű recept, amely biztosan a gyerekek kedvence is lehet. Az A és C vitaminok vannak benne nagy részt. Ha azt szeretné, hogy a juice a legnagyobb hideg ellen harcoló legyen, adjon hozzá egy darab gyömbért. De legyen óvatos, egy kis gyömbér elegendő, mert nagyon erőteljes íze van.

Összetevők: 4 répa, 1 alma, 1 narancs.

További recepteket olvashat az első részben, juice krumpi és hagyma felhasználásával.

Aszalókat, gabonaőrlőket és kenyérsütőket a másik webáruházunkban talál: SANA STORE.

Közzétett: 23. Február 2023