###message
MIÉRT VÁLASZTOTTA RÉKA A SANA 868 ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉST?
Ablak bezárása

12 előny a juice fogyasztásban

Könnyebb alvás, jobb hangulat, tisztább vér... Szánjon rá egy kis időt, és nézzen meg 12 módszert, amellyel a gyümölcsprés javíthatja az életét.

Egy finom út a fokozatos gyógyuláshoz

  1. Hogy érezze az általunk leírt hatásokat, igyon naponta 500 ml friss gyümölcslevet. Többet is ihat, de 500 ml az alap adag a látható változásokhoz. Az első néhány napban csak egy pohárral igyon, fokozatosan térjen át kettőre.
  2. Ideális a zöldség- és a gyümölcslevek keverésére. Ha nem szokott vagy fél a zöldséglevektől, akkor először válasszon sárgarépát, uborkát vagy zellert.
  3. Ezek a legtöbb ember számára nem kiábrándítóak, és jól keverednek gyümölccsel - almával, ananászszal, citrusfélékkel. Csak később próbálja meg apránként hozzáadni a leveles zöldeket, először a spenótot és a mángoldot (ezek enyhébb ízűek), majd ugorjon bele a káposzta és más típusú leveles zöldek közé.
  4. Ha új facsarót vásárol, erősen ajánljuk a lassú facsarót. A nagy magvú centrifugális gyümölcscentrifugák hőt és oxidációt hoznak létre, és rosszul dolgozzák fel a leveles zöldségeket. A lassú gyümölcsprések szinte minden termékfajtát le tudnak préselni, magas hozamot hoznak létre tápanyagban gazdag gyümölcslevekből, és könnyen tisztíthatók.
alarm-clock-4568283_960_720
alarm-clock-4568283_960_720

#1 KEVESEBB ALVÁSRA LESZ SZÜKSÉGE, ÉS REGGEL FRISSEBBEN FOGJA MAGÁT ÉREZNI

A tápláló étrendet követő szervezet hatékonyabban regenerálódik alvás közben. De frissebbnek is érzi magát, mert a friss gyümölcslevek fokozatosan csökkentik a szervezet összes salakanyag megterhelését.

A jobb alvás érdekében este igyon zellerlevet. Ftalátokat tartalmaz, amelyek csökkentik a vérnyomást és stabilizálják az idegrendszert. Ugyanakkor hozzáadja a káliumot és a magnéziumot, a minőségi ellazuláshoz fontos ásványi anyagokat.

Tipp: Tesztelésünk szerint a Sana 727 vízszintes csigás facsaró az első számú zellerfacsaró.

woman-2667455_960_720
woman-2667455_960_720

#2 A SZELLEMI ÁLLAPOTA JAVULNI FOG

Mennyire oldódna meg magától a depresszió, ha az emberek egyszerűen egészséges étrendet követnének... A lelki állapot ugyanúgy függ tőle, mint a testI. Tudta, hogy például a szerotoninnak C-vitaminra van szüksége a termeléséhez? A narancslé különösen jó a depresszió ellen. A grapefruit is jó, de ha antidepresszánsokat szed, mindenképpen konzultáljon orvosával az juice ivás alkalmasságáról. A grapefruitlé számos gyógyszerre negatív hatással lehet, beleértve az antidepresszánsokat is.

UI: Nem azt mondjuk, hogy a gyümölcslevek megoldják a szorongást, a depressziót és más komolyabb problémákat. De minden bizonnyal támogatni fogja a kezelést.

Depositphotos_19731979_original
Depositphotos_19731979_original

#3 TESTE GYORSABBAN GYÓGYUL

A megfelelően táplált szervezet erősebb immunrendszerrel rendelkezik a fertőzésekkel szemben, és jobban regenerálódik. Éppen ezért sokszor magától is gyógyulhat – további intézkedések, gyógyszerek vagy kenőcsök nélkül.

istockphoto-1317234837-170667a
istockphoto-1317234837-170667a

#4 CSÖKKENTI AZ ÍZÜLETEK MEREVSÉGÉT, ÉS FOKOZZA A TEST MOZGÁSÁT

A gyümölcslevek fogyasztása segít abban, hogy könnyűnek érezze magát, mint egy "pihe". Tápláló, gyulladáscsökkentő hatása és gyorsabb regenerálódása olyan, mint egy balzsam a testnek (és az ízületeknek), ami segít abban, hogy olyan könnyen mozogjon, mint korábban.

Ha ízületi gyulladás miatti merevségben szenved, van néhány tippünk, különösen az Ön számára:
🍎 A kjuice mix legyen: 80% zöldség, 20% gyümölcs (a cukortartalom csökkentése érdekében).
🍎 Adjon hozzá erős gyulladáscsökkentő hatású összetevőket, például gyömbért, kurkumát, chilit és fahéjat.
🍎 Tudja meg, mely mixek működnek a legjobban az Ön számára, és melyek a rosszabbak. Néha például a paradicsom okozhat problémát.
🍎 Ha gyógyszert szed, ellenőrizze a betegtájékoztatót, hogy a grapefruit tilos-e. Számos gyógyszer hatását befolyásolja.

woman-1866081_960_720
woman-1866081_960_720

#5 LÉGZÉSE SZABADABB ÉS MÉLYEBB LESZ

A friss gyümölcslevek javítják a tüdő működését és ezáltal a légzést. Ez különösen igaz a C-vitaminban gazdag gyümölcslevekre (ami szinte bármit összekever). Friss gyümölcslevekkel még asztmások vagy COPD-s betegek is javíthatnak állapotukon.

spices-2548653_960_720
spices-2548653_960_720

#6 AZ ÍZLELŐBIMBÓKAT "ÚJRAKÉPÍTETTÜK", HOGY TERMÉSZETESEN AZ EGÉSZSÉGESEBB ÉTELEKET RÉSZESÍTSÉK ELŐNYBEN

Ön is szereti a túlcukrozott, túlsózott, sokszor erősen feldolgozott ételeket? Ennek az az oka, hogy ízlelőbimbóit a magasan feldolgozott élelmiszerek bizonyos összetevői "edzettek". Ez olyan, mint egy függőség, de a gyümölcslé segíthet átképezni a szervezetet, hogy természetesebb és egészségesebb ételeket kívánjon.

Kezdheti újjáéleszteni ízlelőbimbóit, ha egyre több természetes ételt vesz be étrendjébe, beleértve a friss gyümölcsleveket is. Eltart egy darabig, úgyhogy tartson ki! A túlcukrozott és túlsózott ételeket végül szinte ehetetlennek fogja találni, vagy legalábbis sokkal kevesebbet fog enni belőle.

Helaing potion recept
Helaing potion recept

#7 MERT A SEJTEK OXIGÉN ELLÁTÁSA FEJLŐDIK, AZ ANYAGCSERE IS JAVUL

Egyszerűen fogalmazva, az anyagcsere az anyag és az energia cseréje, hogyan dolgozza fel a szervezet a táplálékot és alakítja át energiává. A gyümölcslevek által revitalizált szervezet hatékonyabban dolgozza fel a tápanyagokat (vitaminok, szénhidrátok, fehérjék...) és jobban megszabadul attól is, amire nincs szüksége.

A sejtlégzést leginkább a sötét levelű zöldségekből (káposzta, spenót, vízitorma), brokkoliból, piros- és sárgapaprikából, sárgarépából, bogyókból és citrusfélékből származó levek segítik.

woman-3186730_960_720
woman-3186730_960_720

#8 CSÖKKENTI A SZÉKREKEDÉST

Általában nagyon hamar érezni fogja ezt a hatást. A hashajtókkal ellentétben a friss gyümölcslevek hidratálják a szervezetet, és nincs mellékhatásuk (főleg, hogy nem okoznak függőséget). Oldható rostot és szorbitot adnak hozzá, ami különösen hatékony a székrekedés elleni küzdelemben (ebből a szempontból kiváló a szilva, alma, körte, szőlő, sárgabarack). Csak fokozatosan kezdje a levekkel, hogy ne legyen hasmenése. Kezdetben csak napi egy pohárral. Fokozatosan hozzáadhat többet... csak nézze meg, hogyan reagál a szervezete. De fél liter általában elég a kívánt hatás eléréséhez (bármilyen egészségügyi problémára, nem csak a székletürítésre).

Depositphotos_31114441_original
Depositphotos_31114441_original

#9 AZ EMÉSZTŐ RENDSZER SZÜNETET KAP

A friss gyümölcslevek szó szerint revitalizálják a test minden funkcióját, beleértve az emésztést is. Nemcsak elegendő vitaminnal látják el a szervezetet; a tápanyagok felszívódását is tovább javítják. Ha egy snacket lecserélünk egy pohár gyümölcslére, egyúttal tehermentesítjük az emésztőrendszert is. A feldolgozott élelmiszerek emésztése hosszú ideig tarthat, míg a friss gyümölcslé körülbelül 15 perc alatt szívódik fel.

Depositphotos_1806839
Depositphotos_1806839

#10 BŐRE EGÉSZSÉGESEBB ÉS SELYEMSEBB LESZ

Mivel a friss gyümölcslevek ellátják a szervezetet a regenerációhoz szükséges elemekkel, ez természetesen hatással lesz a bőrre is. Nem számít, ha aknétól, ekcémától, száraz bőrtől vagy korai öregedéstől szenved. A gyümölcsprés segít megújítani a bőrt. Ez a rendszeres léfogyasztás egyik leggyorsabb és legegyértelműbb táplálkozási előnye.

Depositphotos_19221051_original
Depositphotos_19221051_original

#11 A TOXINOK FOKOZATOSAN KIÜRÜLNEK A TESTBŐL

Pontatlan állítás lenne azt állítani, hogy a friss gyümölcslevek méregtelenítik a szervezetet. A test úgy van kialakítva, hogy önmagában távolítsa el a méreganyagokat. Tehát hogyan segítenek a gyümölcslevek? Nemcsak táplálkozással, hanem a szervek (tüdő, vese, máj és bőr) kiválasztó és tisztító képességének javításával is. Ennek eredményeként a gyümölcsprés támogatja a szervezet méregtelenítő képességét.

beetroot-juice-2512474_960_720
beetroot-juice-2512474_960_720

#12 A FRISS LÉ TÁMOGATJA A SZERVEZET VÉRTERMELÉSÉT

A friss gyümölcslevek "tisztítják" és megújítják a vért azáltal, hogy támogatják a vörös- és fehérvérsejtek, valamint más vérkomponensek termelését. Naponta új vérsejtek születnek, így ha friss gyümölcslevet iszol, a szervezet ezt az építőanyagot fogja felhasználni az előállításához. A gyümölcslevek fogyasztása után 4 hónap után érezni fogod a teljes hatást, mert ennyi idő alatt helyreáll a vér az egész szervezetben.

A céklalé a citromlével együtt kiválóan támogatja a szervezet vértermelését. Bármelyik lében lehet egy kis citrom – szinte minden lé recept ízét javítja.

Közzétett: 17. Április 2023