###message
MIÉRT VÁLASZTOTTA RÉKA A SANA 868 ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉST?
Ablak bezárása

Tippek és ötletek a zöldség és gyümölcsprés választáshoz

Ajánljuk vegetáriánusoknak, vegánoknak, kismamáknak, betegeknek, egészséges életmódot követőknek, és fogyókúrázoknak, de valójában bárkinek, akinek fontos mit visz a szervezetébe, hogy sokáig megőrizze annak épségét!

1200
1200

Sana EUJ-828 FÜGGŐLEGES ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉS - A PROFESSZIONÁLIS

Az emberek gyakran abbahagyják a juicolást a kellemetlenségek miatt. Az a facsaró, amelyet nehéz tisztítani, hangos, túl nagy, vagy rossz minőségű gyümölcslevet készít, hamarosan a szekrény tetején lesz. A Sana új EUJ-828 gyümölcsprését az alapokból fejlesztették ki, hogy elkerüljék ezeket a problémákat, és ez legyen a legegyszerűbb gyümölcsprés, amelyet valaha is használtak. Csendes, kompakt, erőteljes és egyszerű a tisztítása, a Sana 828 a legfejlettebb függőleges gyümölcsprés.A függőleges juice technológia a következő generációba lép.

A Sana 828 gyümölcsprést újratervezték, hogy a piacon a leghatékonyabb és legegyszerűbben használható vertikális gyümölcsprés legyen. A pépszabályozó kar segítségével beállíthatja a nyomást a gyümölcsprés belsejében, így nagyobb hozamot kaphat a keményebb összetevők, például a sárgarépa esetén is, és könnyebb a tisztítás a lágyabb és szálasabb termékeknél, mint például az ananászoknál. Az új csigát úgy tervezték, hogy egyszerűen ráilleszthető legyen a gyümölcsprésre anélkül, hogy a szűrővel érintkezne. Négy, alacsony, 17 fordulatszámmal működő lapát nemcsak tisztán tartja a szűrőt, hanem minimálisra csökkenti a gyümölcslé habképzését. A pép kivezető szélesebb lett, a nagybetöltő nyílás pedig könnyebbé tette a tisztítást. Végül a juicetartály alján lévő csapot elzárva, kiküszöböli, hogy a gyümölcslé kifolyjon a motor aljáról. 

Az új kettős tartály kényelmi szempontok alapján készült. A legfelső tartály nagyszerűen működik a legtöbb termék esetén, például a sárgarépa, a zeller, az almák és így tovább. A széles, oldalsó rés egy integrált tálcával rendelkezik, amely segít olyan dolgokban, mint a leveles zöldségek, bogyók és zöldségek. A kettős mágneses biztonsági érzékelő lehetővé teszi a garat jobb vagy balkezes működtetését.

A Sana új 828 három szűrővel rendelkezik. A standard, finom rozsdamentes acélból készült szűrőt úgy tervezték, hogy a legtöbb termékből a lehető legtöbb hozamot és legtisztább gyümölcslevet kapja. Ezenkívül egy durva rozsdamentes acél juice szűrőt is tartalmaz, amely nagyobb lyukakkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a lágyabb és rostos gyümölcsök, zöldségek feldolgozását, mint az ananász, az őszibarack és a bogyós gyümölcsök - amit a legtöbb juicer nem képes kezelni. Végül egy fagylalt készítő is szerepel a csomagban a fagyasztott készítmények, például a gyümölcssorbetek, banán és eper fagylaltok készítéséhez.

További információk: SANA EUJ 828 PROFESSZIONÁLIS FÜGGŐLEGES ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉS

Sana EUJ-707 purple plum features
Sana EUJ-707 purple plum features

SANA EUJ-707 VÍZSZINTES ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉS - A LEGSOKOLDALÚBB

A Sana by Omega EUJ - 707 készített gyümölcslevekben lévő élő enzimek biztosítják a friss és éltető hatást a szervezetünkre, amely tovább marad friss, megtartva ízét és állagát. Hűtőben tárolva akár 48 órán át is. Ellentétben a hagyományos készülékekkel készített zöldség- és gyümölcslevekkel, melyek gyorsan megromlanak. Az egyik jele a házilag készített zöldséglé vagy gyümölcslé romlásának, ha a poharunk falán barnás színű hab képződik. Ez arra utal, már nem friss.

A Sana by Omega EUJ - 707 a leghatékonyabb vízszintes kialakítású egycsigás gyümölcsprés erősebb motorral van felszerelve, amely alaposan préseli a zöldségek és gyümölcsök rostjait, teljesen kipréselve minden értékes vitamint, enzimet, és az ásványi anyagot is. Még a búzafűvel is megbirkózik. A készülék két lépcsős megoldása biztosítja a maximális hatékonyságot. 

Az alacsony 70-es fordulatszám garantálja a hab nélküli lékészítést, ellentétben a gyümölcscentrifugákkal. Az alacsony sebesség és a szorosan illeszkedő kettős élű csiga kombinációjának eredményeként több lé préselődik ki a gyümölcsökből és zöldségekből. A rostokat még kisebb darabokra bontva, simább, tápanyagokban gazdagabb zöldség- és gyümölcslevet biztosít. Ez a lassú és kíméletes préselési folyamat az egészséges enzimeket érintetlenül hagyja, kisebb a hőhatás, késleltetett az oxidáció, így a kinyert levek tovább eltarthatóak.

A készülék másik előnye az, hogy magas léhozamot érünk el és egy nagyon száraz pépet kapunk vissza.

A Sana by Omega EUJ - 707 Juicer nem csak egy présgép, segítségével könnyen formázhatunk tésztát, készíthetünk vajat mogyorófélékből, őrölhetünk kávét és fűszereket, apríthatunk gyógynövényeket és a fokhagymát, készíthetünk bébiételt, jégkrémet és szójatejet.

További információk: SANA EUJ 707 VÍZSZINTES PROFESSZIONÁLIS ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉS

79cf53e84798ba0f78837d294b61
79cf53e84798ba0f78837d294b61

OMEGA ÓRIÁS BETÖLTŐ NYÍLÁSÚ ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉS - A NAGYSZÁJÚ

ÓRIÁS betöltőnyílás: A 76 mm óriás betöltőnyílás a legnagyobb a nagy betöltőnyílásúak között. Egy narancsot és egy almát egészben kezelhet vele. Az óriási betöltőnyílás időt spóról, mert nem kell felvágnia a zöldségeket és a gyümölcsöket.

Mega Motor: A 240 Watt teljesítményű AC motor nagy nyomatékot jelent. Ez teszi lehetővé az ÓRIÁS betöltőnyílást, amin keresztül a zöldség és gyümölcs erőfeszítés nélkül feldolgozásra kerül.

Kifinomult préselés: 60 fordulat/perc működés lehetővé teszi, hogy az óriás betöltőnyílású OMEGA MMV-702 nem csak kipréseli a lét a zöldségből és a gyümölcsből, hanem biztosítja a 100% léhozamot, és a vitamin és enzimtartalmat.

Homogenizáló szűrővel ellátva: Ha használjuk a homogén szűrőt, akkor egy sokaoldalú konyhai eszközt kapunk. Készítsünk házi mogyóróvajat, sorbet-t, és bébiételeket.

Könnyű tisztíthatóság: Egy beépített törlőlapát rendszer folyamatosan tisztítja a juice szűrőt a működés közben, így a tisztítás gyors és egyszerű lesz. Tartozékként jár egy szűrőtisztító eszköz is, amely megtisztítja a szűrőt a maradék péptől.

Halk működés: Az erős motor nem csak az erőt jelenti, hanem a csendes működést is. Így bármikor készíthet juice-t, bárki megzavarása nélkül.

Csöpögést gátló zárókupak:  A levehető "okos" zárókupak nemcsak tisztán tartja a konyhapultot, hanem lehetővé teszi az összetevők  mixelését és akkor szolgálja fel, amikor elkészült vele.

További információk: OMEGA ÓRIÁS BETÖLTŐ NYÍLÁSÚ ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉS

1001
1001

SANA EUJ-606 VÍZSZINTES ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉS - AZ ERŐSSÉGSZABÁLYZÓVAL

A vízszintes kialakítású Sana by Omega EUJ-606 készülék az EUJ-707 prés továbbfejlesztése, a gyümölcsprések új generációjához tartozik. Nagyobb betöltőnyílás és BPA mentes műanyag alkatrészek minden SANA gyümölcsprés, így a Sana EUJ-606 jellemzője is. A Sana EUJ-606 modell különlegessége a garat végén elhelyezkedő gyümölcspép szabályozó, amellyel szabályozhatja, milyen erősen préselje ki a zöldségek és gümölcsök létartalmát. Néhány zöldség és gyümölcs esetén ajánlott a gyengébb préselés (kásás alma), és néhány zöldség és gyümölcs esetén (zöld alma, grépfrút, narancs) használhatja az erősebb fokozatú facsarást.

További információk: SANA EUJ 606 ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉS

images
images

EXTRA RÁADÁS AZ EUJUICERS-TŐL

ÉLETRESZÓLÓ DÍJMENTES SZERVÍZDÍJ – minden szervízelési munkadíj a gép élettartama alatt ingyenes. Kizárólag a cserélendő alkatrészeket, tartozékokat szükséges megfizetni. Ha a géppel probléma adódik, és lejár a garancia ideje, mi díjmentesen szervízeljük. Önnek kizárólag a hozzánk beszállítási díjat kell megfizetnie és az alkatrészek árát. Mi megjavítjuk a készüléket, és visszaszállítjuk Önnek DÍJMENTESEN!

Közzétett: 14. Október 2019