###message
MIÉRT VÁLASZTOTTA RÉKA A SANA 868 ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉST?
Ablak bezárása

Sütőtök juice

Ma már nem csak Amerikában, nálunk is egyre elterjedtebb a halloween. A halloween ősi kelta hagyományokból kialakult ünnep október 31. éjszakáján, amit elsősorban az angolszász országokban tartanak, bár mára már az egész világon elterjedt szokássá vált. A szezon fő zöldsége pedig nem más mint a sütőtök. Érdemes elkészíteni akár erre az alkalomra juice receptünket, mely igazi őszi ínyencség.

Halloween ital

A tökéletes őszi juice

A halloween zöldsége a sütőtök, melynek fogyasztása hosszú időkre nyúlik vissza. Nem csak enni lehet, hanem inni is. Finom sütötök juice-nál nincs is jobb egy hűvös téli reggelen. A sütve, főve isteni, de juice fogyasztására is alkalmas tököt kezdték használni Amerikában Halloween díszeként.  A sütőtök egy nagyon sokoldalú zöldség, és igen kellemes íze van. Tele karotinnal, mint az alfa karotin, béta-karotin, lutein, csak néhányat említve. Ez a juice tele van oldodó rostokkal, így feltölti a szervezetet hosszú időre. Nassolni kiváló! Élvezze az ízét és hatását!

Kérje díjmentes e-receptkönyvünket: E-receptkönyv.

Hozzávalók:

2 pohárnyi sütőtök
2 nagy répa
2 alma
1 körte
1 kb. 2.5 cm gyömbér

Elkészítés:

Hámozza meg a sütőtököt. Mossa meg alaposan, és vágja akkorára, hogy a juicerbe beleférjen. Préseljen és egészségére! Ajánljuk hozzá a legjobb zöldség és gyümölcsprésünket a SANA 828 gépet.

Helyettesítők:

Sütőtök – édes burgonya, vajdió
Répa – édes burgonya, cékla
Alma – körte, narancs, mandarin
Körte– alma
Gyömbér – szerecsendió, fahéj

Halloween ital

Közzétett: 22. Október 2023