###message
MIÉRT VÁLASZTOTTA RÉKA A SANA 868 ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉST?
Ablak bezárása

Receptek virusok és baktériumok ellen V. rész

Kávéval vagy energiaitallal kell kezdeni a napját? Búzafűlé jobb, mint az energiaitalok. Próbálja ki a búzafű egészséges energizáló alternatíváját.

A műanyag tálcába ültetett búza vagy árpa fű népszerű díszítés húsvétkor. De mit csinál vele az ünnep után? Ahelyett, hogy kidobná, használja turmixba, vagy préseljen belőle levet. A búzafű és az árpa nagy energiaforrás és tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal és életet adó klorofillal. Tényleg életre kel, ha megissza, ezért edzés előtt vagy reggel első dolgaként tegye meg.

Zöldség és gyümölcsprések

Prémium konyhai eszközök: aszalók, házi gabona őrlő malom, kenyérsütők

Díjmentesen letölthető e-receptkönyv - 24 éltető juice recept

640 (1)
640 (1)

Hogyan használja a búzafűvet?

  1. Vágjon le néhány marék füvet a talaj felett egy centiméterrel
  2. Ha turmixgépet használ, keverje össze a kívánt mennyiségű vízzel.
  3. A búzafű energialöketként közvetlenül használható

Búzafű ital, szemben a mindenféle gyümölcsitalokkal

A classic version is to mix wheatgrass with orange, pineapple, and apple, but don't be afraid to try other combinations. It also goes well with pure vegetable juices. Here's a racipe we really like:

A búzafű levét meg lehet inni közvetlenül vagy vízzel keverve egy turmixban, de az íze nagyon erős. Ha úgy tetszik, adhat hozzá gyümölcs- vagy zöldséglevet, hogy ízletesebb legyen.

Klasszikus változat a búzafű keverése naranccsal, ananásszal vagy almával, de ne féljen más kombinációkat kipróbálni. Tiszta zöldségléhez is jól passzol. Itt van egy recept, ami nagyon tetszik nekünk:

  • Egy csokor búzafű
  • 2 tetszőleges saláta levél 
  • 1 szárzeller
  • 4 répa

Gyümölcsprés használatával először préselje le a zellert és hagyja. Ezután váltogassa a sárgarépát a búzafűvel. Ha turmixgépet használ, csak keverje össze az összes hozzávalót vízzel, és nagy sebességgel turmixolja simára.

Vigyázat: Ne szedje a kereskedelemben ültetett bébi búzafűvet vagy árpát, mert azt vegyszerekkel kezelték.

Közzétett: 20. Október 2020