###message
MIÉRT VÁLASZTOTTA RÉKA A SANA 868 ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉST?
Ablak bezárása

Készítsd el saját kendermag olajos krémedet otthon!

Egy fantasztikusan börtápláló krém, amely a legjobb hidratáló, a legértékesebb anyagokkal.

^D5531880722097FF0A2A5C208AC879CFA474CDDE1CF696256C^pimgpsh_fullsize_distr
^D5531880722097FF0A2A5C208AC879CFA474CDDE1CF696256C^pimgpsh_fullsize_distr

Jelenleg a kendermag olaj nagyon népszerű lett a táplálékkiegészítők terén és a helyi bőrápolás tekintetében is. Ez azért van mert a kendermag olaj nagyon nagy arányban tartalmaz esszenciális linolzsírsavat és alpha linolzsírsavat. Ezek a összetevők táplálják és hidratálják a bőrt, és különösen hasznosak az ekcéma, a pikkelysömör és a kiütések tüneteinek kezelésében. A kenderolaj csökkenti a vér koleszterinszintjét, csökkenti az artériás problémákat és csökkenti a vérnyomást.

Kiváló a száraz bőrre

A tiszta kendermag olaj azt jelenti, hogy nincs semmiféle tartósító vagy adalékanyag hozzáadva. Ez a krém a különösen érzékeny bőrűeknek ajnlott. A lányomnak nagyon érzékeny bõre van, és hajlamos a kiütésekre, a száraz bőrre. A bõre olyan érzékeny, hogy minden olyan termék, amelyet kipróbáltunk, csak kiütést okozott. Az egyetlen dolog, amit hatékonynak találtunk, az a tiszta kendermagolaj volt. Most pedig szükség esetén saját magunk készítjük el, és nagyon egyszerű.

Sana Oil Extractor-2
Sana Oil Extractor-2

Sajtolj magad!

Korábban kereskedelmileg készített kendermag olajat vásároltam online, de most a Sana olajprésselkészítem. Gyors és könnyen használható, továbbá lehetővé teszi számomra, hogy a kendermagolaj 100% -os tisztaságú legyen. Ráadásul elég annyit előállítani, amennyire szükségem van.

Hogyan kell elkészíteni?

Összetevők

  • Kendermag  (vagy kendermag olaj)
  • Méhviasz

Ha a Sana olajprést használja, lassan adagolja a kendermagot az olajprés betöltőnyílásába, addig amíg a kivánt mennyiségű, friss, hidegen sajtolt olajat megkapja. A folyamat nagyon egyszerű. A gép lassú bemelegedése után öntsön megolvaszott méhviaszt a kendermagolajhoz 1:4 arányban. Csökkentheti a méhviaszt 1: 6 arányban, ha inkább puha kenőcsöt szeretne. Azt találtuk, hogy az 1: 4 arányú krém szilárd marad, hosszú ideig tart.

Mielőtt lehűlne, öntsük a keveréket tégelyekbe, és hagyjuk kihűlni. Ne felejtsük el címkével ellátni a nevet és a dátumot.

Használja a krémet csak a száraz bőr érintett területeire, és óvatosan dörzsölje be. Mint minden más olaj a kendermagolaj sem tömíti el a pórusokat, így nem miteszerképző, vagyis a bõrben gyorsan felszívódik.

A krém hatóanyaga 6-12 hónapig megmarad. Hűvös, száraz helyen történő tárolása meghosszabbítja az életét. Javasoljuk, hogy egyszerre kisebb mennyiséget készítsen, és friss adagot, amikor elfogyott.

Könnyű elkészíteni a kendermagolajos krémet

Kriszta megmutatja milyen egyszerű a kendermagolajos krém elkészítése

Közzétett: 10. Július 2017