###message
MIÉRT VÁLASZTOTTA RÉKA A SANA 868 ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉST?
Ablak bezárása

Internetes Váráslás napja

November 6 az internetes vásárlás napja! Vásárolja meg az 5 akciós termék egyikét 20.000 Ft kedvezménnyel csak ezen a napon! Megrendelés során a megjegyzés rovatba írja be INTERNETES VÁSÁRLÁS NAPJA.

Ahogy a régi mondás tartja az vagy, amit eszel. Ez az Eujuicers.hu hitvallása is. Olyan termékeket forgalmazunk, amelyek segít az egészséges életmódot a mindennapokban nagyteljesítményű és magas minőségű készülékekkel. Gyümölcsök és zöldségek préselése ízletes út az egészségesebb élethez.

640
640

Omega EUJ-808

Sana Juicer by Omega EUJ-808 modellt, mely egy új megoldásnak köszönhetően 43 fordulat/perc sebességgel dolgozza fel a gyümölcsöket és zöldségeket. Ez majdnem 50 % kevesebb, mint a korábbi hasonló felépítésű modellek. A lassú préselésnek köszönhetően az EUJ-808 maximális lé mennyiséget nyer ki a gyümölcsökből az értékes tápanyagok megtartásával. Az alacsony fordulatszámnak és az új csiga kialakításnak köszönhetően tiszta, ízletes gyümölcslevet készít igen kis arányú gyümölcshússal.

640 (1)
640 (1)

A Sana 707

A Sana 707 több mint egy egyszerű gyümölcsprés. Segítségével könnyen formázhatunk tésztát, készíthetünk vajat mogyorófélékből, őrölhetünk kávét és fűszereket, apríthatunk gyógynövényeket és a fokhagymát, készíthetünk bébiételt, jégkrémet és szójatejet.

640 (2)
640 (2)

Omega TWN32

Ha az immunerősítés fontos szempont, akkor leveles zöldekből, gyökér zöldségekből, búzafűből is fogunk majd levet préselni. A lassú prések között is kiemelkedik az új Omega TWN32 kétcsigás gyümölcsprés a leveles zöldek és a búzafű feldolgozás területén. Csak kevés prés képes rendszeres búzafű préselésre. Az új Omega TWN32 kétcsigás gyümölcsprés prés ilyen.

Használja ki az Internetes Vásárlás Napját és Vásárolja meg az 5 akciós termék egyikét 20.000 Ft kedvezménnyel!

www.eujuicers.hu

Közzétett: 5. November 2015