sso

A háztartási gépek jolly jokere :Omega Mega Mouth extra nagy betöltő nyílással

Vannak, akik nem szeretik a juicereket, mert kicsi a betöltőnyílása, és helyette hatékonytalan gyümölcscentrifugát választanak. Ennek a problémának vége! Megérkezett az új és első prémium nagy betöltő nyílású OMEGA MEGA MOUTH!

omega mega mouth

Omega végre elhozta nekünk az új függőleges, 30%-kal pörgősebb gépet, amelynek óriás töltőnyílása 76 mm! Gyümölcspréselés élvezete annak köszönhető, hogy a kényelmes, kevésbé munkaigényes és nagyon gyors - sőt akár 30% -kal gyorsabb, mint a többi függőleges. Tesztelje saját maga!

Mi található az Omega Mega Mouth csomagban?

Az Omega Mega Mouth Juicer hasonló lehetőségeket kínál, mint egyéb függőleges csigás eszközök:

Ideális facsaró gyümölcsök préselésére (alma, körte, citrusfélék, trópusi gyümölcsök és bogyók);
puha zöldségek facsarására (uborka, paprika, paradicsom, stb);
és jól juice-olja a  búzafűvet, a spenótót, vagy a különféle salátákat.

A gyökérzöldségeket egy kicsit érdemes előkészíteni a nagyobb léhozam érdekében (pl. sárgarépa és cékla kisebb darabokra vágjuk, bár azok egészben is  illeszkedjenek az adagolócsőbe).


Kinek ideális az Omega Mega Mouth facsaró?

Omega Mega Mouth- t ajánljuk mindenkinek, aki kedveli a gyümölcs préselést és a zöldségpréselést is, továbbá olykor szeret használni zöld leveleket, és gyökérzöldségeket is a juice-ban.


Milyen a minősége?

A minőség az eszköz tartozik néhány, a legjobb, amit valaha is volt a kezünkban. Az Omega az egyik legjobb márkánk, biztos, hogy nem fog csalódást okozni.

Elsőosztályú termék!

 

Olvasson róla többet! ITT!

omega mega mouth

Közzétett: 29. Április 2017
###message
Ablak bezárása