###message
MIÉRT VÁLASZTOTTA RÉKA A SANA 868 ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSPRÉST?
Ablak bezárása

A háztartási gépek jolly jokere: Omega Mega Mouth extra nagy betöltő nyílással

Vannak, akik nem szeretik a juicereket, mert kicsi a betöltőnyílása, és helyette hatékonytalan gyümölcscentrifugát választanak. Ennek a problémának vége! Megérkezett háztartási gépek jolly jokere, az új és első prémium nagy betöltő nyílású OMEGA MEGA MOUTH! A háztartási gépek fejlesztői végre elhozták az OMEGA MEGA MOUTH, ezt az új függőleges, 30%-kal pörgősebb gépet, amelynek óriás töltőnyílása 76 mm! A gyümölcspréselés élvezete annak köszönhető, hogy kényelmes, kevésbé munkaigényes, és nagyon gyors - sőt akár 30% -kal gyorsabb, mint egyes függőleges modellek. Tesztelje saját maga!

omega mega mouth

Mi található az Omega Mega Mouth csomagban?

Az Omega Mega Mouth Juicer hasonló lehetőségeket kínál, mint amit az egyéb függőleges, csigás, facsaróó háztartási gépek:

Ideális facsaró gyümölcsök préselésére (alma, körte, citrusfélék, trópusi gyümölcsök és bogyók);

puha zöldségek facsarására (uborka, paprika, paradicsom, stb);

és jól juice-olja a  búzafűvet, a spenótót, vagy a különféle salátákat.

A gyökérzöldségeket egy kicsit érdemes előkészíteni a nagyobb léhozam érdekében (pl. darabokra vágni, hogy  illeszkedjenek az adagolócsőbe).

Kinek ideális az Omega Mega Mouth facsaró?

Omega Mega Mouth- t ajánljuk mindenkinek, aki kedveli a gyümölcs préselést és a zöldségpréselést is, továbbá olykor szeret használni zöld leveleket, és gyökérzöldségeket is a juice-ban.


Milyen a minősége?

A minőség az eszköz tartozik néhány, a legjobb, amit valaha is volt a kezünkban. Az Omega az egyik legjobb márkánk, biztos, hogy nem fog csalódást okozni.

Elsőosztályú termék!

 

Olvasson róla többet! ITT!

omega mega mouth

Közzétett: 29. Április 2017