A weboldalon cookie-kat és egyéb technológiákat használunk, hogy biztosítsuk annak megbízhatóságát, biztonságát és ellenőrizzük a teljesítményét. Ebből a célból információkat gyűjtünk a felhasználókról, viselkedésükről és eszközeikről. A részletekért és a cookie-k használatának testreszabásához válassza a „Beállítások” lehetőséget. Ha az összes cookie-t letiltja, akkor csak a lényeges sütiket fogjuk használni.
A Welles 'Peoples Press [LA1] mechanikus kézi prés, amely nyomás segítségével préseli ki a levet az előzetesen szétzúzott alapanyagokból. A gyümölcsöket és a zöldségeket előzőleg össze kell zúzni hagyományos (például menetes) gyümölcsprésben, majd ezután kerül sor a zúzalék nagy nyomás (akár 2 tonna) alatti préselésére a Welles 'Peoples Press-ben.
A szétzúzott alapanyagok egy többszörösen összehajtott, majd műanyag alátétre helyezett szövetre kerülnek, amelyet rá kell tenni a készülék préselőkarjára. A hidraulikus kar felpumpálása után a szövetből folyni kezd a lé. A préselés befejezése után (ha már nem folyik a lé) a hidraulikus kart ki kell engedni, és a folyamat ismétlődhet.
Ez a préselési mód a friss lé készítésének egyik leghatékonyabb módja.
A mi Osztályzatunk
A Welles 'Peoples Press sajnos drágább készülék, annak ellenére, hogy műszakilag egyáltalán nem igényes. Az általunk valaha is tesztelt összes készülék közül a Welles 'Peoples Press-szel készült lé egyértelműen a legtisztább (mindennemű gyümölcshús nélkül). Hátránya, hogy szükség van egy másik berendezésre is a gyümölcs vagy zöldség előkészítéséhez, és hogy nem túl praktikus a lékészítési folyamat A zúzalék kezelése közben szinte mindig szennyeződik a munkafelület.
Videó
Az Ön értékelése
A termékhez még nincs hozzászólás. Legyen Ön az első hozzászóló!