Dr. Norman Walker orvos és a természetes táplálkozás üttőrője, véleménye és kutatásai jelentősek szerte a világban.
Ez a könyv, amely megalapozta a gyümölcs- és zöldséglevek fogyasztásának szokásait. Norman Walkert tartják a préselés atyjának. Ez a könyv választ ad sokak kérdéseire és arra, hogy mi hiányzik a testünknek. A kipréselt lé biztosítja a szervezet számára létfontosságú tápanyagokat, a zöldséglé és gyümölcslevek nagyban hozzájárulhatnak a testünk és lelkünk egészségéhez.
Norman Walker maga az élő bizonyítéka a kísérleteinek, mi sem bizonyítja, mint az, hogy 116 évet élt.
Miról szól a könyv?
- Friss zöldség és gyümölcslevek
- Nem minden sárgarépa, ami sárga répa
- Minél frissebb, annál jobb
- Főtt ételek
- Az első répalevem
- Egészség az elégedett élet alapfeltétele
- Miért nem jó egészben elfogyasztani a zöldséget és gyümölcsöt?
- Különböző zöldség és gyümölcsprés típusok
- A levek nem feldolgozott élelmiszerek
- Igyunk vagy ne igyunk tejet?
- A minőség a döntő
- Védelem a növényvédő; - és permetezőszerek ellen
- A zöldség és gyümölcslevek titka
- Mennyi levet ihatunk?
- A gyümölcsprések és a lé minősége
- A szerves és szervetlen víz
- Miben rejlik ez a csoda?
- A levek felhasználása és jelentősége
- Segíti-e a lé a csont összeforrást?
- Mire kellene vigyáznunk?
- A gyógyszerek káros hatásai
Szerző: Norman W. Walker
Kiadás éve: 1993
Oldalak: 174