Elkezdődött a Karácsony utáni kiárusítás! Bármely felmerülő kérdés esetén, hívjanak bizalommal, segítünk dönteni, melyik zöldség és gyümölcsprést válasszák! Telefon: 06-70/6788728
A Hurom H200 zöldség és gyümölcsprés egyike a kis sebességű készülékeknek (43 fordulat / perc), ezért lassan és kíméletesen dolgozza fel az alapanyagokat. Ez nem azt jelenti, hogy a gyümölcslevek hosszadalmasan készülnek le, éppen ellenkezőleg, meglepően fürge! A folyamat eredménye minőségi habmentes gyümölcslé, amely nagyszerű ízűt biztosít, és az alacsony oxidációnak köszönhetően másnapig hűtőben tárolható.
A vitaminok hosszabb ideig maradnak a lében, mert a lassú sebesség miatt a gyümölcsfacsarás során egyáltalán nem alakul ki hő, és a levegőből nem jut be nagyobb mennyiségű levegő. Az oxidáció (értékes anyagok lebomlása) ezért nem megy olyan gyorsan végbe, és a lé eltarthatósága meghosszabbodik.
A függőleges csigás zöldség és gyümölcsprések nagyszerű segítséget nyújtanak a helyi és trópusi gyümölcsök kényelmes lé készítéséhez: a Hurom almát, körtét, citrusfélét, szőlőt, mindenféle dinnyét, ananászt vagy kivit sajtol. Kiváló teljesítményt nyújt olyan bogyók, mint a málna, egres, ribizli vagy homoktövis gyümölcslevek elfogyasztásakor. Ezenkívül ideális lágyabb zöldségek, például uborka, paprika vagy paradicsom feldolgozásához. Az eredmény mindig tiszta, habmentes gyümölcslé, amelynek korlátozott oxidációja miatt erős íze van, és legfeljebb vitaminokat tartalmaz.
Bár a Hurom H200 kiváló választás minden gyümölcs és lágy zöldség számára, kisebb mennyiségben gyökér- és leveles zöldségeket és gyógynövényeket is képes kezelni.
Mint minden facsarónál, a sajtoláshoz csak friss, nem túlérett gyümölcsöket kell szedni. Nem fog megfelelő eredményt elérni, ha kásás almát vagy túlérett barackot, száraz leveleket vagy fonnyadó répát présel le.
Míg más gyümölcspréseknél először az első néhány használat során rá kell éreznie a használatára, mielőtt tétovázás nélkül összeállíthatja őket. A Hurom H200 kiküszöböli ezt az aggodalmat. Az alkatrészek egymáshoz illeszkednek, függetlenül attól, hogy felhelyezik-e jól őket - nincs szükség a csiga helyes forgatására vagy az igazításra a megjelölt pontok szerint.
A Hurom H200-ba nagy darab alapanyagokat vagy akár egész gyümölcsöt tehet. Ez időt takarít meg, és a gyümölcsprés pontosan olyan darabokra vágja őket, amelyekre szüksége lesz. Ezenkívül elkerüli a készülék gyors elhasználódását, amely akkor következik be, ha nem tudja felbecsülni a facsaró által feldolgozható összetevők méretét.
A gyümölcs lassú préselésnek köszönhetően a Hurom H200 nehezen emészthető rostok nélküli homogén gyümölcsleveket állít elő. Ezentúl az általa kinyert gyümölcslevek ízletesek, finom állagúak és sűrű ízűek.
Mindenkinek annyi konyhai eszköze van, amely sok helyet foglal el otthon. Ez az integrált szálas szerkezettel ellátott prés azonban rendkívül helytakarékos nemcsak maga a gyümölcspréselés során, hanem akkor is, amikor nem használják. Nem kell helyet keresnie a szekrényekben, mert könnyen tárolható a konyhapulton. Karcsú, így könnyedén, pontosan oda helyezheti, ahol szüksége van rá.
A Hurom H200 egy másik kiváló minőségű gyümölcsprés egy megbízható, világhírű gyártótól.
A gyökérzöldségek és a rostos zöldségek feldolgozása során meghozott kompromisszumokat viszont kiegyensúlyozza az egyéb összetevők nedvesség tartalmának kényelme és hatékonysága. Tesztjeink megerősítették, hogy ez egy másik nagyszerű eszköz mindenféle gyümölcs levének elkészítésére és megérdemli a helyet kínálatunkban. A lé kiváló minőségű és nem tartalmaz habot. Egyes összetevők, például az alma vagy a spenót, természetesen jobban habzanak, de a hab mennyisége minimális.
Ami a zajt illeti, a gyümölcsprések kellemesen csendesek. Gyümölcslé készítés során normálisan beszélgethet.
Valamennyi csigás présnek problémái vannak a kásás almával vagy más túlérett összetevőkkel, így a HUR H200-nak is. Ezért válasszon friss, ropogós gyümölcsöket a lé készítéshez, és a betakarítás vagy a vásárlás után a lehető leghamarabb préselje le.
Akkor ajánljuk a nagy teljesítményű Hurom H200 facsarót, ha a kényelmes, részben felügyelet nélküli gyümölcspréselés vonzza Önt. Továbbá elsősorban gyümölcsöket és egyéb puha összetevőket tervez gyümölcslévé varázsolni, míg a gyökér- és leveles zöldségek csak kisebb mennyiségben lehetnek kiegészítők.
Életreszóló szervíz szolgáltatás