A weboldalon cookie-kat és egyéb technológiákat használunk, hogy biztosítsuk annak megbízhatóságát, biztonságát és ellenőrizzük a teljesítményét. Ebből a célból információkat gyűjtünk a felhasználókról, viselkedésükről és eszközeikről. A részletekért és a cookie-k használatának testreszabásához válassza a „Beállítások” lehetőséget. Ha az összes cookie-t letiltja, akkor csak a lényeges sütiket fogjuk használni.
A trilógia utolsó része megmutat néhány gyümölcslé receptet, amellyel egészségesebbé teheti a hideg téli hónapokat. Elég erős ahhoz, hogy kipróbálja a káposztát, a tormát, és a hagymát is a…
A tél a megfázás, és az influenza fő időszaka. Lehetetlen 100%-ban védekezni a levegőben lévő összes vírus ellen, de van néhány praktikus dolog, amivel minimalizálhatja a megbetegedés esélyét.
Mindenki körül van köhögő és tüsszentő ember? Aggódik, hogy el fogja kapni, vagy talán már elkapta? Íme három immunrendszert stimuláló gyümölcslé recept, amely néhány nagyon egyedi összetevőt…
Mind a mellett, hogy finom az íze, az ananász segít abban, hogy ragyogó legyen a bőrünk, csökkenti a puffadást és emésztési problémákat, segít megelőzni a megfázást és influenzát, gyulladáscsökkentő…
A gyomra és a mája megkönnyebbülnek a karácsonyi intenzív étkezések után és az egész test visszaszerez egy nagy csomó új energiát köszönhetően a méreganyagok távozásának. Ugyanakkor segíti a…
Meg akarja lepni, de nem tudja, hogy a felesége vagy a nagyszülők milyen levet szeretnének fogyasztani. A megoldás az, hogy a lehető legsokoldalúbb facsarót válasszuk – olyat, amelyik szinte…
Jó hír az ajándékvásárlási projektedhez: megtaláltuk módját, hogyan lehetne egészséget ajándékba adni. Az egészség megőrzésében, az immunerősítésben és a méregtelenítésben komoly segítséget jelent…
A növényi ételek fogyasztása a szívbetegségek, a stroke és egyes rákos megbetegedések alacsonyabb kockázatához vezet. Minden 10. amerikai közül csak 1 kap napi ajánlott 5-7 adag zöldséget és…
"Az emberek az utóbbi két évszázadban tudatosították, hogy az emberi test egészsége szorosan összefügg a bevitt táplálék minőségével. Elkezdték megfigyelni, hogy ez megfelel-e az emberi szervezet…