A weboldalon cookie-kat és egyéb technológiákat használunk, hogy biztosítsuk annak megbízhatóságát, biztonságát és ellenőrizzük a teljesítményét. Ebből a célból információkat gyűjtünk a felhasználókról, viselkedésükről és eszközeikről. A részletekért és a cookie-k használatának testreszabásához válassza a „Beállítások” lehetőséget. Ha az összes cookie-t letiltja, akkor csak a lényeges sütiket fogjuk használni.
Mindenki körül van köhögő és tüsszentő ember? Aggódik, hogy el fogja kapni, vagy talán már elkapta? Íme három immunrendszert stimuláló gyümölcslé recept, amely néhány nagyon egyedi összetevőt…
A növényi ételek fogyasztása a szívbetegségek, a stroke és egyes rákos megbetegedések alacsonyabb kockázatához vezet. Minden 10. amerikai közül csak 1 kap napi ajánlott 5-7 adag zöldséget és…
"Az emberek az utóbbi két évszázadban tudatosították, hogy az emberi test egészsége szorosan összefügg a bevitt táplálék minőségével. Elkezdték megfigyelni, hogy ez megfelel-e az emberi szervezet…
Dr. Normann Walker a zöldség és gyümölcslevek atya elmagyarázza, hogy bizonyos elemek, például a létfontosságú szerves ásványi anyagok és sók, következésképpen a vitaminok hiánya a szokásos…
A legtöbb ok, amiért használaton kívül maradnak a gyümölcscentrifugák, az az, hogy egyesek számára a gyümölcscentrifuga túlságosan időigényes. Íme tíz tipp a facsarás megkönnyítésére, így nagyobb…
Préselésre a görögdinnye a legegyszerűbb gyümölcs. Ilyen magas létartalommal bármilyen görögdinnye bőséges gyümölcslevet ad bármilyen típusú gyümölcsprésben.