###message
AJÁNDÉKOZZON HÚSVÉTRA EGÉSZSÉGET!
Ablak bezárása

Turbózza fel testét, egészségét– tisztítsa meg szervezetét friss zöldség és gyümölcs juice-okkal!

A gyomra és a mája megkönnyebbülnek a karácsonyi intenzív étkezések után és az egész test visszaszerez egy nagy csomó új energiát köszönhetően a méreganyagok távozásának. Ugyanakkor segíti a karcsúsodást. Nem jól hangzik? Csak 2 friss gyümölcs vagy zöldség ital és induljon a nap!

600 (1)
600 (1)

Méregtelenítés

Zsíros ételek sokasága, édességek, alkohol és így tovább – nem kell étkezési specialistának lennie, hogy tudjuk, hogy ez nem a megfelelő táplálkozási szokás. Többek között a teste jelez, gyomorfájással reagál, elhízással és általános fáradsággal.

Ezért az új év kezdete a legjobb idő, elkezdeni, egy alapos méregtelenítő kúrát.

Ebben segítenek Önnek az EUJUICERS zöldség és gyümölcsprései. Nézze csak!

Kérje díjmentes e-receptkönyvünket: E-receptkönyv.

Ne féljen a méregtelenítéstől

Sokan azt gondolják, hogy a méregtelenítés valami szörnyű dolog, és rengeteg keserű, ízesítetlen gyógyteákat kell fogyasztani és furcsa növényeket kell rágcsálni. Ez nem így van. Ez így nem állja meg a helyét. A test méregtelenítése megtörténhet egy nagyon egyszerű és ízletes módon.

Fontos, hogy a megfelelő konyhai eszközt használjuk hozzá! ITT!

További termékeink, konyhai eszközeink: SANA STORE.

Adódik egy általános hiba – az emberek mindenféle előkészület nélkül hirtelen belevágnak. Ahhoz, hogy a megfelelő eredményeket érjük el, fokozatosan, lépésről lépésre kell a szervezetet hozzászoktani.

Zöldségekkel és gyümölcsökkel való méregtelenítés működik és finom

A legjobb antioxidáns forrás kétségtelenül a zöldség és gyümölcs. Nincsenek benne színezőanyagok, és mesterséges elemek, egyen annyit amennyit csak tud – nem hibázhat, és nem foghat mellé. Csak egy speciális szabály van:

A sötétebb gyümölcsöknek és zöldségeknek a legmagasabb a méregtelenítő hatásuk:

  • Vörös cékla
  • Répa
  • Szőlő
  • Kelkáposzta
  • Salatáfélék
  • Brokkoli
  • Paradicsom

Mindig tartsa szem előtt, hogy a zöldségeknek és a gyümölcsöknek méregtelenítő hatásuk van a szervezetre. Ha nem szereti a fentieket, kezdhet répával és almával.

De miért szükséges dzsúzolni? Nem elegendő csak néhány gyümölcsöt és egy kis zöldséget fogyasztani. Friss leveket inni - nagyobb mennyiségben bejuttatni a zöldségeket és gyümölcsöket a szervezetbe - sokkal nagyobb hatása van, mintha megennénk őket!

A fő ok, amiért ez történik, az az, hogy a szervezetünk a szálás zöldeket nem tudja feldolgozni, amelyek főként héjat és cellulózt tartalmaznak. Lé formájában kivonva ezeket a részeket, az emésztés a vitaminok, ásványi anyagok, és a további értékes összetevők feldolgozására tud koncentrálni. Méregtelenedik a szervezet és erősödik az immun rendszer.

Megemészteni egy egész gyümölcsöt vagy zöldséget lefoglalja a szervezetet órákra, ezzel szemben a juice 68%-a felszívódik 15 percen belül.

 

meregtelenito-kura-fogyashoz
meregtelenito-kura-fogyashoz

Érje el a legjobb méregtelenítést a zöldségek és gyümölcsök segítségével

Reggeli kezdésként, elég ha lecseréli a falatatozásokat 2 liter friss juice-ra naponta. De a hatás jelentősen csökken, ha ebédre vagy vacsorára sült krumplit, hamburgert fogyaszt. Nem mindegy mivel présel, turmixol! Lékinyerőgép 10X hatékonyabb, mint a gyümölcscentrifuga.

A méregtelenítés alatt könnyű ételeket fogyasszon, amely segíti a test méregtelenítési folyamatait.

Aztán egy kis idő múlva próbálkozhat heti egy juice nappal. Egy ilyen tisztítókúra óriási hatást eredményez, és rengeteg energiát ad.. De legyen elővigyázatos a menüjével – könnyű ételeket válasszon, és gondoskodjon a megfelelő folyadék bevitelről.

Méregtelenítésnek nincs határa! Igyon juice nassi vagy bőséges vacsora helyet! Legyen kreatív! és kombinálja and combine all different kinds of fruits and vegetables like the following ones:

  • Alma és répa
  • Káposzta, cékla és alma
  • Kelkáposzta, saláta, uborka, körte és egy szelet citrom

Magas minőségű juice – a legfontosabb dolog

Ha a legjobb minőséget akarja, és a legtöbb gyümölcsöt, zöldséget és a leveles zöldeket fogyasztani szeretné, akkor ajánlott egy profi juicert választani..

Kétségtelenül a legjobb választás JUICEREK, egy univerzális, minden gyümölcsöt és zöldséget préselő készülék. A maximumot nyújtják, és a szükséges tápanyagokat adják a méregtelenítés során. Könnyű tisztítani, így nem pazarolja a drága idejét a hosszú mosogatásra.

Juicoljunk és kezdjünk el egy egészségesebb életet!

Közzétett: 1. Január 2023