sso

Black Friday akció - Őrületes leárazás

100% léhozam! A frissen préselt gyümölcs- és zöldséglé szó szerint az “éltető anyag”, melyre a szervezete vágyik. Gyorsabban szívódnak fel az értékes vitaminok és tápanyagok a gyümölcslevekből, mintha az egész gyümölcsöt fogyasztanánk.

A gyümölcsprések, a gyümölcscentrifugákkal ellentétben erős, lassan forgó csigát használnak, mely gyengéden préselik ki az éltető nedveket a gyümölcsökből és zöldségekből, hőhatás vagy oxidációs hatás nélkül, maximális lékinyerést biztosítva.

Ha leveles zöldségekből, gyökér zöldségekből, aprómagvas gyümölcsökből is szeretne leveket készíteni megfelelő készülék szükséges. Válasszon akciós ajánlatunkból!

79cf53e84798ba0f78837d294b61
79cf53e84798ba0f78837d294b61

Omega MMV702 Zöldség- és Gyümölcsprés

Az Omega MMV702 egy elegáns, stabil, megbízható és nagy hatékonysággal működő zöldség és gyümölcsprés. Az egész család számára megfelelő reggeli táplálék. A gyerekek is beviszik a megfelelő vitamin és tápanyagot a szervezetükbe. 2 hónap alatt megtérül az ára. Prémium modell és precíz technológia lehetővé teszi a 100% léhozamot. Elbánik a zöldekkel és a búzafűvek is. Könnyen kezelhető és tisztítható. Működés közben nem kelt hangos zajt és rezgéseket, mint a gyümölcscentrifugák. Ezzel a készülékkel könnyen tarthat „léböjt-kúrákat”, hiszen, amellett hogy magas minőségű levet készít, nagyon egyszerű a tisztítása.


Black Friday napi kedvezmény az Omega MMV702 gyümölcsprésre: 30.000 Ft

640 (1)
640 (1)

Sana by Omega EUJ 707 gyümölcsprés

A Sana by Omega EUJ 707 vízszintes kialakítású egycsigás gyümölcsprés erősebb motorral felszerelve, amely alaposan préseli a zöldségek és gyümölcsök rostjait, teljesen kipréselve minden értékes vitamint, enzimet, és az ásványi anyagot is. Még a búzafűvel is megbirkózik. A Sana by Omega EUJ 707 több mint egy egyszerű gyümölcsprés. Segítségével könnyen formázhatunk tésztát, készíthetünk vajat mogyorófélékből, őrölhetünk kávét és fűszereket, apríthatunk gyógynövényeket és a fokhagymát, készíthetünk bébiételt, jégkrémet és szójatejet.

Black Friday napi kedvezmény a piros Sana EUJ 707 gyümölcsprésre: 20.000 Ft

640 (2)
640 (2)

Omega VSJ843RS zöldség- és gyümölcsprés

Az Omega VSJ843RS új préselési technológiával készül. Majdnem fele sebességgel működik, mint a hagyományos "lassú" függőleges gyümölcsprések. Az alacsony sebesség, a szorosan illeszkedő kettős élű csiga biztosítja, hogy több levet tudjunk kinyerni a gyümölcsökből és zöldségekből. A rostokat még kisebb darabokra aprítva készít simább és tartalmasabb leveket. Ez a lassú és gyengéd préselési eljárás biztosítja az egészséges enzimek megtartását, csökkenti a hőképződést, hátráltatja az oxidációt és növeli a gyümölcslé eltarthatóságát.


Black Friday napi kedvezmény az ezüst Omega VSJ843 gyümölcsprésre: 15.000 Ft

640 (3)
640 (3)

Omega TWN32 Két csigás zöldség- és gyümölcsprés

Új minőséget jelent a leveles zöldek és a kemény gyökérzöldségek préselésében a két csigás Omega TWN32 gyümölcsprés.. A csigák préselik, keverik az alapanyagokat, így tápanyagban és ásványi anyagban gazdagabb élénk színű levet présel. A csigák forgása lefelé továbbítja az alapanyagokat, ezzel könnyítve a préselési folyamatot.A garat végén található nyomás szabályozó segítségével növelhető a préselési nyomás, így több levet préselve ki az alapanyagokból. Kevesebb előaprítás szükséges, mert az erős csigák biztosan préselik szét a rostokat.


Black Friday napi kedvezmény az ezüst Omega TWN32 gyümölcsprésre: 20.000 Ft

 

 

Közzétett: 19. November 2018
###message
Kattintson, látogasson el a webáruházunkba!
Ablak bezárása