sso
###message

Tapasztalatok és sikertörténetek a zöldség és gyümölcs italok fogyasztásával kapcsolatban

       

Mióma gyógyulás műtét nélkül

2010 augusztusában egy 47x39 mm -es miómát fedeztek fel a méhem külső falán, mely 2013 júniusában már 70x52 mm-es volt és komoly hasi panaszokat okozott. Nagyon el voltam keseredve, az orvos műtétet javasolt, amit én nem szerettem volna, mivel még nem szültem. Egy könyvben olvastam, hogy az ilyen típusú problémák esetén is nagyon fontos szerepe van a nyers táplálkozásnak! Azonnal elkezdtem különböző gyümölcsök és zöldségek levét inni és a könyvben javasolt glutén és laktózmentes diétát tartani. A csoda megtörtént! 2013. augusztus 14-én (azaz 2 hónappal az előző vizsgálat után) UH kontroll-ra mentem, ahol a mióma 37x34 mm volt az orvos szerint aktivitást nem mutatott, meszesedésnek indult. A diétát azóta is folytatom és bízom benne, hogy a következő kontroll vizsgálaton a mióma már teljesen eltűnik. Nagyon nagy szerepe van a nyers zöldség- és gyümölcslé fogyasztásnak a gyógyulásomban! Boldog lennék, ha nekem is lehetne egy ilyen szuper minőségű, nagy teljesítményű gyümölcsprésem ami bírja a rendszeres napi terhelést! :)
teljes történet teljes történet elrejtése
Szerző: Nóra

Megváltozott a vízháztartásom

Régebben elhanyagoltam a zöldségek és gyümölcsök fogyasztását, mióta használom a készüléket, az étrendem részévé vált a reggeli zöldség és gyümölcs préselt levek bevitele. Lé formájában már nem probléma bejuttatni a szervezetembe. A készülék használata előtt nem ettem ennyi gyümölcsöt és zöldséget, sőt mondhatni kihagytam őket. Nem tudtam elképzelni, hogy reggelire gyümölcsöt egyek, de most ez megváltozott, a reggel fogyasztott lisztes ételeket felváltotta az egészséges juice fogyasztás. Nem csak, hogy jobban érzem magam, a szervezetem vízháztartása is megváltoztott, a lábam már nem dagad többé, sőt pár kilótól meg is szabadultam! Köszönöm Eujuicers!
teljes történet teljes történet elrejtése
Szerző: Anikó
1
E történet értékelése befejeződött.
A Június 2016 hónap nyertesének gratulálunk!

Erősíti az immunrendszert

Fogyásban segített, 95 kg-ról 77 kg-ra siketült lefogynom.
Hajhullásomat is megállította. 38 éves létemre a bőröm bársonyos lett!
teljes történet teljes történet elrejtése
Szerző: Ágnes
1
E történet értékelése befejeződött.
A Május 2016 hónap nyertesének gratulálunk!

Lehetetlen harc

Az én történetem másfél éves koromban kezdődött. Akkor diagnosztizálták ugyanis nálam az orvosok az SMA nevü izomsorvadást. mindez 89-ben történt, akkor még az orvostudomány sem volt annyira fejlett, de most sem tudnak sokkal többet a betegségről. Szüleimnek azt mondták 4 éves koromig élhetek. Ma 26 éves múltam. Sok mindent tettek azért, hogy állapotom ne romoljon, de járni sosem tudtam. Az utóbbi években fedeztem fel a tudatos étkezést, melynek alapja a gyümölcs és zöldséglevek fogyasztása. Házilagos módszerekkel minden nap fogyasztok ilyesmit, de mivel számomra még az elkészítés is nehézkes, így gyakran kénytelen vagyok kihagyni bizonyos alkotóelemeket. Már ettől, a kezdetleges diétától is érzem, hogy több bennem az élet, ezért minden erőmmel azon vagyok, hogy vehessek egy ilyen csodamasinát. Sajnos egyenlőre anyagi körülményeim nem engedték, de ha lassan is, gyűjtöm az aprópénzt, és bízom benne, hogy sikerül összeszedni. Hiszek abban, hogy általa megváltozna az életem, többet tehetnék egészségemért, és élhetőbbé válnának mindennapjaim.
teljes történet teljes történet elrejtése
Szerző: Gerda
9
E történet értékelése befejeződött.
A Február 2016 hónap nyertesének gratulálunk!

Szavazás erre a történetre.

Szerző:
Ablak bezárása
Összesen 9 történet